≡ Menu

Обзавеждане и дизайн на малка баня

Много голяма част от апартаментите в днешно време са направени с малки бани и големи тераси. Да това е така, много често площта на терасата е колкото площта на половината апартамент, но сега така е модерно. И така да се върнем на малките бани, това въобще не трябва да ви притеснява, че е така. Много по-лесно ще е обзавеждането на по-малка баня, отколкото на голяма, важното е да я направим практична и модерна.

Тук от значение е да наблегнем на качеството. След като броя на мебелите и аксесоарите за баня ще е по-малък, защо да не си позволим те да са от по-висок клас. Добре трябва да преценим от какво ще имаме нужда и какво точно ни е необходимо за банята, къде ще го разположим в нея и да си направим скица с точните размери. Ако не можем сами да се справим с тази задача е много по-добре да се обърнем към професионалист, който да изработи проект на желаната от нас баня. Добре е да преценим цветовете дали ще отиват на гранитогресът или теракотените плочки за баня. В интернет каталога имате възможност да разгледате много и разнообразни примерни проекти на обзавеждане за баня.

За малката баня най-подходящи са ъгловите душ-кабини. Те са практични и удобни и не заемат голямо пространство. На пазара има такова голямо разнообразие от душ-кабини с различни функции и модерни пособия, че с право можем да се затрудним в избора си. Аксесоарите за баня, които ще използваме няма да са много, но е важно да са функционални и добре да пасват на интериора. Една добра идея е поставянето на рафт за хавлии и кърпи над вратата – функционално и практично. Шампоаните, балсамите, душ-геловете и всички тоалетни принадлежности може да държим на модерни и малки етажерки. Добре е да подредим мебелите си така, че да не ни се налагат излишни движения в банята. И много важно нещо е да държим само най-важните и необходими неща в банята, за да не стане претрупване и да се създаде неудобство.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!