≡ Menu

Обезкосмяването повишава самочувствието – лазерната епилация е най-ефективна

Космите могат да са всичко друго, но не и символ на романтиката – особено, ако покриват формите на женското тяло. Те притежават силата да отблъскват мъжете, както нищо друго. А ако първото впечатление, което му направиш е с окосмяване (особено по краката, ръцете и подмишниците), то вероятно приказката в отношенията няма да продължи дълго.

Един от най-сигурните методи за прекратяване на дългогодишна, вече нежелана връзка с партньора е неподдържането на гладка кожа. Колкото по-големи стават косъмчетата, толкова по-хладни ще стават отношенията – метод, който при повечето мъже ще проработи безотказно.

Модата на обезкосмяването не е само прищявка. То е начин за поддържане на по-добра хигиена, визия и самочувствие. Дамите борещи се срещу всяко косъмче се чувстват по-силни, по-уверени в способностите си, по-красиви, по-обаятелни, поддържат по-стабилни взаимоотношения с партньора и се радват на по-сладострастни моменти на близост с него.

Обезкосмяването е в полза и при постоянни тренировки поради комфорта който осигурява. Гладката кожа дори и изпотена е секси, докато обратният тип визия не е по сърцето на много хора.

Може ли гладката кожа да те направи по-успешна в работата? Разбира се, че да! Освен всичките ползи са самочувствието и външният ти вид, обезкосмяването ще накара колегите, потенциалните клиенти и партньори да те приемат по-близо до себе си. Красивата усмивка и гладката кожа са инвестиции в успеха, които се отплащат всеки ден.

Масово използваните средства за обезкосмяване, чрез епилатор, кола маска или бръснене дават временни и незадоволителни резултати. Лазерната епилация е начина да се сдобиеш с нежна, гладка и изкушаваща кожа за дълъг период от време. Единственият недостатък на лазерната епилация е постепенният резултат – нужни са няколко процедури за победа над растежа на косъмчетата.

За разлика от преди години когато лазерната епилация изискваше третираните участъци да се не излагат на слънце, вече съществуват модерни и доказано ефективни методи гарантиращи зашеметяващ резултат дори при светли косъмчета и при излагане на слънчеви бани или поддържане на тена в солариум. Медико-козметичен център за лазерна епилация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!