≡ Menu

Няколко идеи как да подгреем купона

Какво по-хубаво от супер якия купон с приятели в почивните дни? Отговора е един – НЯМА! Обикновено алкохола, музиката и многото хора в този момент са достатъчни, но с няколко подходящи идеи купона може да стане още по-горещ.

Няма нищо по-забавно от караокето. Един микрофон, един компютър и нека купона да започне. Нямате идея, как ще се промени настроението. Нищо не е по-подходящо от това да пеете и да се забавлявате заедно. Купон с последните хитове от сезона изпети от приятелите остава едно незабравимо преживяване и спомен, който ще разказвате дълго време. Така че вземете си един микрофон, пейте и се забавлявайте заедно. А защо не и да направите един уникален подарък на свой близък приятел или роднина една алкохолна игра, с която да се забавлявате на следващите Ви събирания.

Чували ли сте за баскетбол с шотове, ако не трябва да се снабдите с тази игра за следващия купон. Това е малка забавна версия на истинското баскетболно игрище с малка промяна – вместо публика има шотове. И така правилата са много прости топката трябва да влезе в коша, а който пропусне пие. След първата бутилка текила ще видите, как дори и тези, които не си падат по спорта ще се включат веднага в играта.

Друг вариант да подгреете купона е играта на асоциации, прибавете към нея и шотове и ето ви истинско парти. Правилата са лесни, който не познае-пие. Простичко, но изключително забавно. Тази игра е истинско предизвикателство за ума. След няколко шота с алкохол ще видите, как въображението и идеите се развихрят.

Чували сте за Beer Pong нали? Играта е лесна, но ако не ви е достатъчно точен мерника може и да прекалите с бирата, обаче. Всъщност, за тези които не са я чували или опитвали, ето какво ви е необходимо: 2 чаши, една монета, една маса и много… Бира. Целта е да вкараш монетката от ръба на масата в чашата на другия край, ако не успееш пиеш. Забавно и лесно може да изкарате доста незабравими, понякога и в буквалния смисъл, партита.

Всички обичаме коктейлите. Тук идеята която ви предлагаме е следната: познай какъв е алкохола в коктейла. Това е много приятна и забавна игра и начин да трениране сетивата си. Обикновено, на купон, алкохола не е само един вид, което я прави лесна за изпълнение. Направете за кратко един от компанията барман за вечерта и се насладете на усещането да отгатнете съдържанието на напитката. Повярвайте ми никак не е лесно, но пък след няколко коктейла ще видите, какво истинско парти ще се заформи.

Купонът е винаги забавен придружен с алкохол, но въпреки това ви призоваваме всички идеи свързани с алкохол да са с мярка, за да не се превърне „играчката в плачка“.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!