≡ Menu

Новата серия лаптопи на Acer

Новата серия Acer C7 Chromebook Line, вече има нови модели, които са с дискове SSD, което ги прави много предпочитани за купувачите.

серия SSD дискове

серия SSD дискове

Acer C7 Chromebook най-сетне е готов да бъде обновен до своята C7 Chromebook серия. Най-новата линия преносими компютри на фирмата получава основен ъпгрейд, който прави прехода към твърди дискове SSD от до скоро използваните дискове HDD, основната разлика е в скоростта, SSD дисковете са разбира се много по-бързи.

SSD диск

SSD диск

В интернет се предлагат първите от тези нови твърди дискове Chromebooks, на C710-2833, и сега е най-добре да си обновите лаптопа, точно в този момент, когато те са на разположение за закупуване и вашия лаптоп ще стане много по-бърз и сигурен, а това не е за подценяване.

C7 Chromebook

C7 Chromebook

Подобно на повечето Chromebooks, на модела Acer C710-2833, който предлага скромни характеристики, но работи безупречно оборудван с 11.6-инчов дисплей, 16GB SSD, както и 4-клетъчна много добра литиево-йонна батерия.

Chromebooks

Chromebooks

Устройството работи на оперативната система на Google Chrome и се захранва от 1.1GHz Intel Celeron процесор 847 с 2 GB оперативна памет.

Acer

Acer

Модела C710-2833 в момента може да се купи от сайтовете на много добра цена.

Защо точно сега трябва да бъдем находчиви и да си купим новия Acer, който е много добър лаптоп?

Acer C7

Acer C7

Затова, че той е с много добри характеристики точно в тази нова серия а, и цената не е за подценяване.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!