≡ Menu

На разходка из Балкана с кон!

Много са хората, които с нетърпение очакват почивните дни, но в действителност си нямат и идея как да прекарат ползотворно свободното си време. Ето в такива момент човек оценява това колко хубаво е да имаш хоби или нещо, което обичаш да правиш, на което да се наслаждаваш в почивния ден. Едни предпочитат спорта, други – мързелуването, трети – разходките. Ако все още не сте открили онова, което Ви прави истински щастливи, то определено трябва опитате с разходка в гората и досега с животните. За онези, които нямат и идея как биха могли да се позабавляват в свободното време, Сливен има едно много интересно предложение – езда!

Конната база, която ще Ви предложи уроци по езда и разходки с коне сред природата

Всеки, който обича животните и няма нищо против да прекарва времето си близо до тях, ще остане очарован от идеята. Конете са едни от най-любвеобилните, всеотдайни и грижовни животни и да прекарате деня си в тяхната компания определено ще Ви се отрази благоприятно. Освен това, ездата е страхотно занимание и за онези, които си падат по по-екстремните преживявания, за хората, обичащи разходките из Балкана и тези, които с радост биха приели да се насладят на няколко спокойни часа сред природата. Конната база ще предложи на всички тях обучение и уроци по езда. Всички сме виждали колко грациозни са конете и колко прекрасна е гледката на галопиращия на свобода кон. Е, тук и Вие се насладите на неповторимо усещане като това!

Животните, които ще Ви правят компания в Конна база

Конната база обожава своите животни и полага много грижи, за да се чувстват те доволни и щастливи. Тук Кармен, Озирис, Ахил, Куби, Ози Озбърн, Зина и Силвър с радост посрещат гостите на базата, предлагайки им удобна и много приятна разходка сред природата. Освен прекрасните коне, тук ще Ви посрещне и Тайгър – кучето пазач, което също се грижи за конете! Можете да сте сигурни, че в компанията на тези мили животни ще си прекарате наистина страхотно, независимо дали сте решили да вземете няколко урока по езда или просто Ви се е приискало да се отдадете на разходка сред Балкана с някое от кончетата.

Времето сред природата никога не може да бъде пропиляно, защото всеки миг сред нея е зареждащ с положителни емоции и умиротворение. А благородните животни на Конната база ще се погрижат за Вашето добро прекарване, предлагайки Ви приятната си компания!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!