≡ Menu

Научете италиански език чрез сугестопедия

Сугестопедия е иновативна форма на обучение, която ни позволява да усвоим чужди езици посредством групови сеанси провеждани от квалифицирани педагози. Залага се на интензивността на обучението, а също така и на конкретни психологически методи за развиване на мисловната дейност.

Според сугестопедията мозъка има неизчерпаем ресурс за запомняне и точно на него се разчита при изучаването на английски, френски, немски, испански или италиански език. Днес ви предлагаме да дойдете в школата Алегро Виваче и да се подготвите за работа в чужбина.

Алегро Виваче

Алегро Виваче

Ние гарантираме, че за 100 учебни часа вие вече ще имате една здрава основа по италиански език и ако положите достатъчно усилия ще се сдобиете с желания сертификат. Всичко това ще постигнете с помощта на сугестопедия и великолепен екип от специалисти, които ще работят във ваша полза. Последните ще изградят във вас навици и желание за учене.

италиански език

италиански език

Решението днес;

Ако сте се лутали по всевъзможни частни уроци и не сте успели да запомните нищо от преподавателката по италиански език Алегро Виваче ви очаква, за да се запишете всеки работен ден от седмицата. На уебсайта ни сме качили информация относно сугестопедията като възможност за развитие, а също и допълнителни сведения за курсовете ни.

сугестопедия

сугестопедия

Италианският е труден за мнозина, но след беседите, които ще осъществим с вас вие ще промените мнението си. Няколко дни ще ви трябват за да научите граматиката, пунктуацията и всичко що е нужно. Не се съмнявайте в добрите ни намерение и ни потърсете ако искате да развивате знанията си.

италиански език чрез сугестопедия

италиански език чрез сугестопедия

В сайта на школата има електронна форма за записване. Попълнете данните ви коректно и ние ще се свържем с вас. На страниците сме написали и цените на уроците по различните езици, така че може да ги разгледате още сега. Това е всичко за нас, ако имате питания ще се радваме да ви отговорим. Желаем ви успех в учението и на добър час.

{ 1 comment… add one }
  • Simon Harris October 5, 2015, 2:34 am

    Ученето на език чрез сугестопедия навярно е едно от най-забавните неща, които можете да изберете за подобряване на квалификацията ви. Процесът е бавен и спокоен, но в същото време всичко се научва и прилага на практика много бързо и някак неусетно, без стрес.

Leave a Comment

error: Content is protected !!