≡ Menu

Най-подходящият принтер за дома

В забързаното ежедневие в което живеем нямаме време почти за нищо и доста често забравяме важни неща свързани с работата ни, за това е хубаво у дома да си имате принтер. Няма човек на който не му се е налагало спешно да принтера някой документ и да се чуди къде да отиде когато е късно, за това е добре да си купите такава техника за вкъщи.

принтер Canon

принтер Canon

В сайта ни ще прочетете, че в момента на пазара има доста избор, като марки и голямо разнообразие от принтери и то на изключително изгодни цени и добри параметри. Факт е, че във всеки по-голям магазин можете да си купите принтер за около 60 долара, което е доста изгодно.

Това става възможно заради конкуренцията между лидерите на пазара като Hewlett-Packard, Lexmark, Canon, но възможностите и марките действително са доста повече, което няма как да не ви затрудни при избора. Другото затруднение което можете да срещнете е в решението дали принтерът да е лазерен или мастилен, както и дали да е уеб-свързан и с много други функции.

принтер Hewlett Packard

принтер Hewlett Packard

Трябва да знаете, че когато избирате домашен принтер трябва да сте много на ясно за какво и колко често ще го ползвате, защото мастилните са по-подходящи за печатане на по-малко и по-рядко документи, а лазерните са с голям капацитет и могат да печатат всичко, като цената е доста по-висока, особено що се касае до консумативите, които също са определящи. Предимството на многофункционалните принтери е, че съчетават в себе си не само принтер, но и копир, скенер и факс. Те се превръщат в идеалните машини за дома и цената им не е толкова голяма.

Не забравяйте, че когато купувате принтер трябва да знаете с каква скорост принти документите ви, какви са общите му характеристики и други дреболии, защото има доста бавни и мудни машини, които могат да ви скъсат нервите и документът да не стане добре, като резолюция и цвят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!