≡ Menu

Най-добрите компании за производство на парфюми

Съществуват десетки парфюмерийни къщи и компании специализирани в производството на аромати за парфюми. Знаете ли кои са те обаче? Много от тях са създали световноизвестни серии парфюми, продукти за лична грижа и ароматизиране. Вижте някои от тях:

T. Hasegawa Co.

T. Hasegawa Co. е световноизвестен производител на аромати за парфюми и вкусове, с изчислени продажби от ¥ 47 752 милиона за 2005-та година. Компанията присъства в листата на стоковата борса в Токио. Самото си начало компанията поставя през 1903 година в Токио. След известно време и редица промени, Hasegawa добива голяма популярност. Силното търсене на продукти довело до първите отвъдморски производствени дейности, в частност в Калифорния. Не след дълго, през 1978 година била формирана дъщерната фирма T. Hasegawa USA.

аромати на парфюми

аромати на парфюми

Както вече споменахме, през март 2000 година T. Hasegawa била регистрирана на втория фондов пазар в Токио, а през март само година по-късно, фирмата е преместена на първия фондов пазар в Токио.

Tadimety Aromatics

Tadimety Aromatics е един от най-големите производители на вкусове и аромати на парфюми. Фирмата стартира с името Private Limited през 1996 година. Опитът на основателите бил в инженерната химия, автоматизацията на процеса и машиностроенето. Дейността на фирмата се разширява бързо като добавя повече от пет нови продукти на година и поставя ново начало при изработката на производствени съоръжения през 2006-та година.

Tadimety Aromatics произвежда над 100 химикали и аромати за парфюми, включително цинамилов ацетат, нитрилен, кариофилен ацетат, хидротопал, рубоксид и други.

аромат на парфюми

аромат на парфюми

Takasago International Corporation

Takasago International Corporation е последната компания, специализирана в изработката на аромати за парфюми, която ще ви представим. Тя е основен международен производител в тази ниша, със седалище Япония. Фирмата стартира своята дейност на 9-ти февруари 1920 година под името Takasago Perfumery Company Limited. Сега компанията има присъствие в 22 страни по света, като отчита нетни приходи от продажби 900 милиона щатски долара през 2006 година. Основните конкурентни фирми в сферата за направа на парфюми са Firmenich, International Flavors & Fragrances, Givaudan и Symrise.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!