≡ Menu

Мъжки бански шорти ще са на мода за лято 2016

В месеците на летните отпуски или в студените дни, когато искате да избягате на по-топло място не забравяйте да си вземете вашия чифт мъжки бански шорти. Вече като неизменна част от гардероба трябва да обърнем повече внимание на шортите.

Вие ще ги откриете в голямо разнообразие от модели – класически, по-нестандартни, по-дълги или по-къси за любителите на тена, с ластик или връзки, с джобове или без. Има избор и на материи: памучни, изкуствени, бързо съхнещи, шушляци, еластични, с бандаж или олекотени.

Цветовата гама също може да задоволи и най-капризния клиент. От неостаряващото черно за по-консервативните почиващи и тези, който залагат на сигурното, през сиво, синьо и зелено, до искрящи и неонови цветове. Щампите с флорални и животински мотиви също са на почит в плажната мода. Хавайските такива са задължителни.

Мъжкият бански костюм като дреха с история от повече от два века претърпява своето огромно развитие, благодарение на което днес може да се открие по нещо за всеки вкус в търговската мрежа. И като всяка дреха има тенденции, който производителите следват за сезона.

Освен красиви, тези облекла трябва да са и удобни, за да не пречат на движенията ни във водата, затова е важно моделът да бъде правилно избран според телосложението. По този начин ще се подчертаят предимствата, или ще се скрият недостатъците на тялото и няма да създава неудобство на плуващия. Това е изключително важно ако се занимавате професионално с плуване, но дори и да сте само за разхлаждате край водата няма да е приятно ако панталонките ви стягат.

На басейна, в аквапарка, по бързеите на реката, на красивото ни Черноморие или на спокойните плажове на Гърция, Испания, Италия, а защо не и на по-екзотичен плаж като Сейшелите, Бахамите и Бора Бора, е задължително винаги да имате под ръка един чифт удобен бански костюм, затова внимавайте, когато събирате багажа…

Новите модели бански шорти – вижте ревю, снимки и видео в сайта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!