≡ Menu

Мини или макси рокля да избера?

Различните модели рокли могат да се носят по различни поводи. Част от дамите предпочитат един и същ модел, който им допада и в който се чувстват най-добре.

Мини рокля

Мини рокля

Никога обаче не е късно да опитате и нова кройка, съобразена с вашата фигура. Да се видите по нов начин е освежаващо, носи настроение и може да разкрие нови черти то вашата външност, да подчертае вашето излъчване и очарование по нов начин, така че да изненадате не само хората около вас, но и самите себе си.

макси рокля елегантна

макси рокля елегантна

Макси рокли са подходящи за официални поводи, особено когато са с къс или без ръкав. Особено секси излъчване можете да постигнете с макси рокля тип поло, която е вталена по тялото и следва очертанията на вашето тяло. Подобен модел, изработен от фино трико или ликра е подходящ за парти, клуб или събиране с приятели. Подходящи бижута към такива секси рокли са дългите гердани с мъниста, колиета и коланчета тип верижка.

секси рокли

секси рокли

Този модел рокля е предназначен за дами с идеални пропорции и елегантна фигура. Това са рокли, които едновременно разкриват и завоалират вашето тяло, те са както предизвикателни, така и сдържани, тъй като не показват много от вашите прелести, но същевременно с това загатват женствеността, която притежавате.

рокля

рокля

Мини роклите са идеални за парти и дискотека. Те ви придават младежки, секси и непринуден вид, а и са много удобни. Ако искате да приковете вниманието върху себе си, акцентирайте на рокля с остро деколте или тип лодка. Съвременните тенденции при мини роклите са с паднало рамо, един ръкав или прилеп ръкави като линията задължително е вталена. Красиви рокли с принтове на птици, екзотични животни или със снимки на звезди са хита на сезона. Няма да сбъркате ако се облечете и с рокля с вестникарски принт или такава с комикси като тези модели са подходящи за по-екстравагантните партита.

макси рокля

макси рокля

Надяваме се статията да ви е била интересна и полезна.

{ 1 comment… add one }
  • vassil vasilev May 7, 2014, 3:42 pm

    макси рокля елегантна – желая да поръчам черната рокля от снимката, може ли да ми кажете цената и откъде да я поръчам.

Leave a Comment

error: Content is protected !!