≡ Menu

Метална поставка за тоалетна хартия

Независимо дали тоалетната е в самостоятелно помещение или е част от банята, обзавеждането, избора на оборудването, на цветовете на материалите и изделията са самостоятелна задача.

Разбира се, когато е част от банята интериорното решение трябва да се вписва в останалото обзавеждане като мивка, душ или душ кабина, вана и дори дребните аксесоари. Ако тоалетната е самостоятелна дава повече свобода за избор на решения – да се реши в стила на банята или на коридора, а също и да бъде със собствен стил, в контраст или хармония с другите сервизни или основни помещения.

След като са избрани облицовката, подовата настилка, тоалетната чиния и казанчето завода, идва ред за поставяне на задължителните и допълнителни аксесоари.

Всяка тоалетна разполага с капак на чинията, четка и поставка за нея, както и поставка или държач за тоалетна хартия. В зависимост от помещението и наличието на мивка, ако е самостоятелно, могат да се поставят и закачалки за една или повече хавлии.

Голямото разнообразие от предлагани продукти, изработени от различни материали и в богата цветова гама, позволява да бъдат подбрани и съчетани различни варианти от аксесоари, така че да подчертават интериора, като се вписват или отличават от него. Интересни варианти са избор аксесоари в същия цвят като например стенната облицовка или подовото покритие.

Оригинално решение и варианта с метална поставка за тоалетна хартия. Конструктивно няма разлика с поставките изработени традиционно от пластмаса с плътен или прозрачен капак. Поради компактния размер на аксесоара дори тежестта не е осезаемо по-голяма. Няма разлика в монтажа и начина на употреба.

За подсилване на ефекта от метала, контрастиращ с преобладаващите в мокрите помещение фаянс, теракота и керамика е удачно да се изберат и четка за тоалетна с метална поставка, както и тоалетна чиния с покритие, имитиращо метал.

В магазина ни може да намерите метални поставки за тоалетна хартия както и огромно разнообразие от материали и аксесоари за мокри помещения.

Научете повече на фирмения уебсайт, намиращ се на.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!