≡ Menu

Луксозно настаняване сред природата в Паничище

Почивка сред природата е най-добрият начин да разпуснете пълноценно, да прекарате няколко спокойни дни в компанията на най-близките си и да се заредите с енергия и настроение за дълго време напред. И ако все още не сте открили подходящата дестинация, където това да се случи, то ще си позволим да Ви предложим една изключително красива местност, която ще Ви плени с красотата и гледките, на които се любува, както и на комфорта, който един тук ще предложи. Става въпрос за уникалната местност Паничище – едно от най-дивните места не само в Рила, но и в цялата страна.

Спокойствие, красиви гледки и елегантен хотел!

Паничище се разполага недалеч от китното малко градче Сапарева баня, прочуто с красотата, с гостоприемството и с лековитата си минерална вода. По път към Паничище ще имате възможността да минете през това китно място, да се разходите и да опознаете неговите достойнства. Преминавайки по изключително живописен път и наслаждавайки се на гледката на язовир Искър и стръмните склонове на Рила, ще достигнете до крайната си точка – местността Паничище, получила името си, поради характерната си форма. Тук ще Ви очаква и елегантният Клуб хотел, който е същинско райско кътче, кацнало сред девствената природа наоколо. Спирайки се на този хотел определено няма да съжалите, защото той е едно от малкото наистина елегантни места тук, който могат да осигурят комфорта и екстрите, от които се нуждаете.

Хотелът в Паничище, който ще направи ваканцията Ви страхотна!

Ако обичате да се глезите по време на ваканцията, то изборът на Клуб хотел в Паничище ще бъде удачен. Тук ще се радвате не само на уютна обстановка в стаята си, а хотелът, който ще Ви предложи и куп допълнителни екстри, които ще направят отдихът наистина незабравим. Джакузи, сауна, конферентна зала, тенис маса и дори енотечна зала ви очакват тук. Да не говорим и за десетките възможности за организиране на спортни занимания, ски и транспорт до пистите, екскурзии, пикници, планински преходи и разходки. Не забравяйте, че освен всичко друго, Паничище е отправна точка и за може би най-голямата природна забележителност у нас – Седемте рилски езера! Възползвайте се от възможността да ги видите с очите си.

Добрият избор на дестинация е изключително важен, защото дори само той може да гарантира страхотно прекарване на ваканцията. И Паничище определено е сред най-подходящите места за отдих, на които можете да се спрете!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!