≡ Menu

Луксозни коли под наем в София – Защо и как да се възползваме

Има хора, за които луксът съвсем не е нещо необичайно. Това е една малка група от хора, за която е съвсем нормално да живеят в лукс, да консумират лукс по всички възможни начини и разбира се – да пътуват луксозно, когато се налага да отидат някъде. Луксозни коли под наем в София, обаче не използват единствено богатите. Такива автомобили наемат и хората от средната класа, макар и само при определени обстоятелства.

Защо е необходимо да наемаме луксозни коли?

Audi A4, BMW 3, Mercedes S Class и Bentley са автомобили от най-висок ценови клас при рент а кар компаниите. Те са в категорията ‘’Луксозни’’ и наемът им съвсем не е по джоба на редовия потребител. Тук няма да се спираме на въпроса: Защо богатите избират тях, когато се налага да пътуват с автомобил под наем, тъй като отговорът се подразбира от само себе си. Тук ще разгледаме причините, които налагат средностатистическият потребител да наеме луксозно возило.

На въпроса: Необходимо ли е изобщо да се наема автомобил, чийто наем на ден варира от 120 до 150 евро? Отговорът е да, когато обстоятелствата го налагат. Кои са обстоятелствата, налагащи да се търсят луксозни коли под наем в София, обаче? Отговорът е прост – това са събития, случващи се един единствен път в живота. Събития, за които сме се борили, събития, които ще ни оставят спомени за цял живот и най-вече събития, които трябва да ни накарат да се почувстваме специални. Това са:

  • Сватби
  • Абитуриентски и абсолвентски балове
  • Светски и бизнес събития
  • Юбилеи и годишнини
  • Рождени дни и др.

При тези събития е наистина необходимо да бръкнем по-дълбоко в джобовете, а и така или иначе, те ще ни костват не малко пари. Когато ни предстои мероприятие, на което сме главни действащи лица и всички погледи са вперени в нас е съвсем логично да пътуваме, като кралски особи и да пристигнем на мястото на купона с Мерцедес S класа, BMW 3, а защо не и с Бентли.

Как да се възползваме от луксозните коли под наем, така че да извлечем изгода?

Разбира се, наемането на луксозно возило трудно може да ни донесе някакви финансови ползи, освен ако поводът не е бизнес среща, на която предстои да сключим важна финансова сделка. Когато резултатът от срещата зависи дори и от автомобила, с който пътуваме, то спокойно можем да кажем, че скъпият наем ни е донесъл материална изгода. Във всички останали случаи такава няма да има, но това не пречи да извлечем изгода, като спестим малко от общата цена на арендата.

Отличен начин да получим малък отбив от цената е като направим резервацията доста по-рано. Повечето рент а кар компании правят редовни намаления на отдаваните автомобили, което ни позволява да резервираме лимузина с до 20% отстъпка от цената на наема.

Друг начин да извлечем ползи от наемането на луксозни коли под наем в София е да се възползваме от услугите на професионален шофьор, когато такъв ни се предлага безплатно. Професионалният шофьор винаги повишава допълнително статуса на пътуващите и създава не малко удобства, като възможност да се веселите, без да се притеснявате, че трябва да шофирате или да натоварите свой близък с функцията на шофьор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!