≡ Menu

Лаптоп Acer

Лаптопите, таблетите, телефоните и какви ли не още нови мобилни устройства, през последните години станаха все по-популярни. Докато в началото ни се струваха лукс, сега са абсолютна необходимост и трудно ще се намери човек, който да не ги е виждал и да не знае какво са. Като се започне от децата, които едва проходили, вече пипат с малките си пръстчета по смартфоните на мама и тати и играят на игри или гледат малки забавни клипчета, и се стигне до хората на съвсем преклонна възраст, всеки разполага със смартфон, таблет или лаптоп, а много често и с всички тези неща. Всяко едно от тези устройства си има своето приложение в забързаният ни и все по-зависим от електрониката живот.

С разработката и вероятното скорошно разпространение на google glass, е много вероятно ново поколение от мобилни устройства в скоро време да завладее пазара, а ние в най-близко бъдеще да се разхождаме по улиците, досущ приличайки на киборги. Това сигурно ще промени и модата, представям си вече и новата зимна колекция на големите марки в стил Седморката на Блейк и прически от 80 те години, цветните лещи сигурно също ще дойдат на мода, а гримът ще е в тон с цвета на google glass, ползван едновременно като моден аксесоар и портативен мини компютър.

И все пак да оставим фантастиката на страна и да се замислим за далеч по-прагматични неща, като например дали не сме изостанали в еволюцията и не сме пропуснали да си купим някое супер модерно мобилно устройство. Защо да не го направим и по най-добрият възможен начин, а именно купувайки го от един реномиран онлайн магазин. Има сигурно много такива магазини, и аз често съм техен клиент и все пак един е малко по-специален. И все пак защо трябва да купим Acer? Трудно ще се намери по-лесен от този въпрос. Лично аз когато избирам онлайн магазин се водя от два основни фактора. Първият и най-важният е до колко мога да вярвам на този магазин. Дали фирмата е сериозна и ще получа това за което плащам.

Има много и различни онлайн магазини, имената са безкрайно много и няма смисъл да изброявам всичките, и все пак, малко са тези, които се отличават с истински професионализъм и са спечелили доверието на клиентите си безусловно. Точно такъв онлайн магазин. Особено ме впечатли тяхната Програма 7, която гарантира на клиентите изключително приятно преживяване при всяка покупка. Малко са все още магазините в България, които дават гаранция за цена, и предлагат 7 дневен срок за връщане на стоката, ако клиентът не е доволен. Разбира се този срок е далеч по-кратък от тези за които сме чували в другите европейски държави, където в много случаи може дори и след 3 месеца да върнеш стока от която не си доволен, и все пак е добро начало и показва, че фирмата не само предлага разнообразие от качествена електроника, но също е наясно, че пътят към спечелването на постоянни клиенти е най-вече в обслужването.

Не е за подценяване и офертата, която имат за застраховка, само за 7 лева. При закупуването на скъпа електроника винаги е добре да се подсигурим, в случай че нещо се случи с любимият ни таблет или лаптоп например, а 7 лева не са много за да ни купят поне малко спокойствие. Не е за подминаване и факта, че магазинът предлага 24 часова телефонна поддръжка и изключително бърза доставка, в рамките на София, така че Софиянци, ако сте забравили да купите подарък на любимият човек, ето къде можете да се обадите в последния момент и да бъдете спокойни, че желаното пакетче ще пристигне на време.

Като споменах по-горе разнообразието на стоки, то също не трябва да бъде пренебрегнато, разглеждайки сайта, аз като почитател на галактическото семейство, се насладих на снимките на последния Samsung GALAXY S IV и разбира се, се впечатлих от качеството им, не пропуснах да забележа, четири ядрения процесор със забележителната за всеки смартфон скорост от 1.90GHz. Като се замисля, допреди няколко години това си беше скорост на която се радвахме да имаме на персоналните си компютри, явно пазарът на смартфони е забележителен, щом като с всеки нов модел производителите успяват да ни зарадват с все по-добри характеристики.

Таблетите са друга модна, а и практична тенденция напоследък. Особено подходящи са за често пътуващи хора. Ако ви се налага да стоите дълги часове в автобуса, или по летищата и после да се отегчавате в самолета, до безкрай, задължително е да се сдобиете с едно такова устройство. То е малко, леко, лесно преносимо, заема място колкото едно списание, а може да съдържа хиляди списания и книги, също като малка преносима библиотека, филмотека, аудиотека или каквото друго си помислите, не си мислете че например на таблетите на acer не може да се върши и сериозна работа. Топ моделът Acer Iconia W700 има 2.60 GHz i5 процесор и оперативна памет 4 GB DDR3 и с твърд диск в размер на 128 GB / SSD, това си е сериозно устройство и в комбинация с 64 битов Windows 8 Professional, дава доста простор за работа.

Магазинът предлага разбира се и други стоки, като лаптопи, таблети, смартфони, GPS, и дори лаптопи под наем, разбира се има и всички необходими аксесоари, като се започне от калъфчета и протектори за екрани за смартфони, електронни писалки, чанти за лаптопи, и много други продукти, така че трябва само малко да покликате по менютата за да разгледате какво има по витрините и да си изберете това устройство, което е най-подходящо за вас. Ако това ви затруднява, звъннете на телефона за поддръжка, той работи 24 часа в денонощието, и винаги има кой компетентно да ви помогне.

Като цяло, мисля че доста словоохотливо отговорих на въпроса Защо трябва да купим Acer? Ако сте се разсеяли и не сте открили отговора в дългите обяснения, ще опитам обобщя само в едно изречение. Защото добрите фирми знаят как да ви спечелят за постоянен клиент.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!