≡ Menu

Културен туризъм – разходка из столицата

Ако Ви е омръзнало да стоите вкъщи и искате да избягате от скучното ежедневие, какво по-добро от една ваканция, прекарана в луксозен хотел. За любителите на културния туризъм, а и за любознателните, би било истински приятно преживяване да се запознаят по-подробно с българските градове, да опознаят по-добре страната си.

Защо да прекараме свободното време в столицата?

Пътуването до който и да било край на страната ни е истинско удоволствие, защото това е начина да се запознаем с нейната природа, с красотата и. Това е начина да я заобичаме дори по-силно от преди. И какво по-подходящо за случая, от това да видиш и да опознаеш от първа ръка столицата на България. Почивката не е създадена само за да мързелуваме на плажа. Една добра идея е да заминем, за да разгледаме забележителностите и културните паметници,да се запознаем по-добре с историята си и чак накрая – да си отпочинем в някой приятен хотел, какъвто несъмнено се счита столичния хотел в Лозенец, София.

Местата, където да си прекараме добре в София

Столицата може да Ви предложи доста интересни сгради, музеи и галерии, културни и исторически паметници, за които най- вероятно времето няма да ви стигне, за да разгледате. За да си подарите подобна екскурзия е необходимо просто да разполагате с няколко свободни дни, малко пари и резервация в добър хотел, който да Ви осигури комфорта, на който разчитате. А повярвайте в София има доста хотели и избора Ви ще бъде труден. Хотел в Лозенец, София, ще Ви предложи не просто подслон, а истински релакс след като приключите с разходката из града. Не просто, че няма да се притеснявате дали ще имате кабелна телевизия, или интернет – те са абсолютно задължителни за всяка стая и апартамент – но хотела ще Ви предложи дори масаж, извършен от опитен масажист. А също така след като приключите с обиколките на Националния природонаучен музей, Софийска градска художествена галерия, минете покрай Националния дворец на културата и Народен театър „Иван Вазов” и се отбиете до Храм-паметник „Свети Александър Невски”, изморени от дългото обикаляне ще имате възможността да изпиете едно освежаващо питие в лоби бара на хотел в Лозенец, София.

Без съмнение екскурзията в столицата ще Ви донесе само положителни емоции. Така че ако Ви е омръзнало от по-скоро натоварващи, отколкото отпускащи почивки, най-добре стегнете куфарите и заминете колкото се може по-скоро за столицата. Насладете се на изпълнени с развлекателни разходки дни, и комфортни нощи в луксозна обстановка в София.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!