≡ Menu

Компютри, таблети и смартфони цени

смартфони цени

Модели компютри, таблети и смартфони

Наистина ми беше много трудно да измисля текстове, свързани с компютри и техника. Признавам си. Много трудна задача, защото ми е малко далечна тема. Не съм ползвала смартфони и не знам на практика ползата от тях. Чувала съм много неща за тях, защото сега са много популярни.

Повечето хора имат смартфони. Е, аз не съм от тях. Надявам се обаче скоро да стана. Надявам се също и да ми трябва наистина смартфон. Според мен те са необходими за хора, които работят много, контактувайки чрез мейли. На мен за какво ми е? Аз съм студентка. Не работех до скоро. А сега работя от вкъщи с лаптоп. Ако ми трябва нещо, то е добри идеи за качествени текстове.

 

Колкото и модерни компютри или смартфони да имам, няма да ми помогнат особено. Мобилния си телефон използвам постоянно. Той ми е връзката с всички и върши добра работа. Все пак джиесемите са предшествениците на модерните смартфони. Другото необходимо също си го имам. Компютри имам както преносими, така и непреносими. Имам на какво да пиша и от къде да го изпращам. Нямам задачи „на живот и смърт”, така че всичко е ок.

Acer's New Wi-Fi Android Tablet

Acer’s New Wi-Fi Android Tablet

Единствените съвременни джаджи, които искам да имам са таблети. Искам да имам един такъв, за да не ми тежат книги в чантата. Когато пътувам нанякъде из София, обичам да чета. Като се прибирам до родния ми град Пловдив във влака също е удобно да четеш. Таблетите в такива случаи вършат супер работа. Лекички и удобни са. Освен това можеш и да си пишеш някакви неща на тях.

 

Acer confirms 10-inch Iconia A3 tablet

Acer confirms 10-inch Iconia A3 tablet

Можеш да си качиш учебници и лекции и да учиш или преговаряш материала чрез своя таблет, където и да си. Като цяло, наистина са удобни. Както повечето технологии, измислени са, за да са полезни на хората. Затова смятам да събирам пари, за да си купя най-сетне и аз един таблет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!