≡ Menu

Качествена PVC ламперия на ниска цена – идеалното решение за всеки дом

Случвало ли Ви се е да се събуждате в студените зимни сутрини, ставайки от леглото с надеждата, че ще бъдете посрещнати от уют, комфорт и топлина, но тази мечта се разбива в момента, в който стъпвате на студените плочки и виждате голите стени на Вашето жилище? Не се тревожете. Всички сме се сблъсквали с такива ситуации и затова ние Ви предлагаме едно ефикасно решение на този проблем и това е PVC ламперия, която е на най-добра цена спрямо всички други строителни материали!

Направена от поливинил хлорид, тази PVC ламперия е не само перфектната декорация за Вашите стени, таван или под, но и се монтира лесно върху сегашната Ви настилка, което Ви спестява много време и пари.

Поливинил хлоридът е издръжлив и гъвкав материал, устойчив на огън, бактерии и плесени. Той е непромокаем и е във всякакви форми и окраски, което го прави перфектен за завършващия детайл на Вашия офис. Всъщност, за да бъдем честни, с всички тези качества той е еднакво подходящ за всяка една стая във Вашите дом или работно място. Настилката може да бъде специализирана и да притежава всички качества, желани от клиента. Тя се предлага в няколко форми: както като дълги летви или листи, така и като набраздени ленти и плочки.

PVC ламперията е идеална за декорация и лесното й поставяне я прави перфектния избор за хора, които не обичат да ползват услугите на майстори. Монтажът е лесен и чист. Повечето ламперии се закрепват за настилката чрез рамка, която се задържа за стените или пода с помощта на лепило или дюбел-пирони. След което от Вас се иска само да наредите летвичките, напълно преобразявайки стаята си.

Трябва да Ви споменем и за други от нейните полезни качества. Чрез нея стените Ви ще са идеално равни, а кабелите и тръбопроводите, които са били на показ досега, ще са скрити под самите PVC летвички. И това не е единственото предимство. PVC ламперията служи и за звуко – и топлоизолиране. Просто поставяте изолацията между рамката и летвичките и ще можете да си почивате необезпокоен на канапето, без да се притеснявате за температурите навън или шумовете, идващи от улицата.

Ако нищо не Ви хваща окото или старите цветове са Ви отегчили, винаги можете да боядисате ламперията си с добра подготовка и специална боя, но помнете, че това ще изисква по-голяма поддръжка и рядко се препоръчва от майсторите. Големият избор от цветове и шарки на PVC лампериите правят боядисването излишно. Просто изберете най-подходящия за Вас цвят.

Специализираните настилки са особено подходящи и за кухни и бани. Макар, че там те са най-често излагани на вода и влага, както споменахме по-горе, техните уникални качества ги предпазват от всякакви плесени, мухъл и бактерии и ги правят много по-лесни за чистене. Можете да ги изчистите дори само с леко влажна кърпа, връщайки на Вашите стени предишния им блясък.

Сигурно си мислите, че при толкова много преимущества и положителни качества, този вид ламперии са прекалено скъпи за Вашия джоб, но не е така. Всеки може да си закупи такава ламперия на ниска цена и да преобрази своето жилище или офис без много усилия или непосилни допълнителни разходи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!