≡ Menu

Как с луксозните тапети и фототапети да създадем хармонична атмосфера?

Всяко помещение може да стане дом и да излъчва собствена атмосфера, да създава спокойствие и хармония в обитателите си, ако се съобрази с техните предпочитания и индивидуално усещане. Ако стените бъдат облечени в луксозни тапети или стилни фототапети, то определено ще се постигне неповторима визия и ще предадете уникален почерк на помещението.

Съвременните колекции тапети и фототапети са продукт на доказани имена дизайнери, изработени са от висококачествени материали и по съвременни технологии, благодарение на които са изключително предпочитани за всяка стая или коридор. С тях може да оформяте отделни кътчета с различни тематики. Правилно подбраните цветови комбинации и материи оформят красив дизайн и създават приятно настроение.

Тапети и фототапети  Ако се нуждаете промяна и сте решили, че искате да преобразите стените на вашия апартамент, в магазин ни ще откриете голямо разнообразие от колекции тапети на водещи италиански, немски и английски производители, които изненадват със смел и креативен дизайн. Освен на стени, тапетите могат да бъдат поставяни и на тавани или да оформите с тях красиви пана или ниши.

Тапети оформящи пана и ниши

Различните колекции са изпълнени с чар, впечатляват и осигуряват уют. Предлагат се тапети в класически и романтичен стил, разнообразие от модерни декори като линии, райета, точки и други, както и такива реалистично имитиращи камък, тухли, дърво. Релефните структури усъвършенстват продуктите, отразяват съвременния начин на живот и футуристичните импулси в най-различни начини.

Тапети с различни форми и цветови шарки  Фототапетите са вдъхновени от природата и носят различни послания. Непринудени, романтични или градски мотиви, те впечатляват и създават положителна енергия в помещението. Смели цветове или хармонични съчетания привличат погледа и ви провокират да мечтаете.

Фототапети с различни природни пейзажи  Едно от големите предимства на тапетите и фототапетите е, че могат да бъдат съчетани с подходящи латекс или мазилка, което ви дава възможност да импровизирате по неповторим начин и стените да разказват собствена история. Ако нямате опит в полагането, доверете се на дългогодишния опит и професионализъм нa техните изпълнители.

Тапети и фототапети в комбинация с латекс  Вдъхнете нов живот на вашия апартамент, изберете подходящите според вашия вкус комбинации от тапети и фототапети на фирмата ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!