≡ Menu

Как се налага даден сайт в интернет пространството

След като имате изработен сайт вие трябва да помислите как да привлечете посетите ли към него. Преди да започнете да работите в тази насока първо трябва да сте убедени, че сайта има достатъчно информация в него така, че след като влезне даден потребител ще открие интересна информация в него.

За тази цел е добре да поддържате актуална, полезна и в голямо количество информация на сайта си. Без значение на каква тематика е дадения сайт, когато в него има много полезни статии те ще предизвикват интерес в потребителя му. Друго голямо предимство е че вие ще може да си осигурите натурална сео оптимизация, която ще идва в следствие на споделени полезни статии в други сайтове и форуми. Вашият сайт ще съдържа не малко количество информация и по този начин ще бъде по-харесван от Google спрямо други сайтове. Повече за оптимизацията на този линк.

След като сте подготвили сайта да бъда ок и да има съдържание вие може да започнете по изкуственото трупане на линкове от други сайтове. Важно е да не забравяте и да не спирате със публикуването на съдържание във вашия сайт. Натрупването на линкове от друг сайтове става, чрез писане на статии и публикуването им. Публикуване на линкове в социални мрежи и добавяне на сайта ви в директории за сайтове. Важно е линковете да бъдат разнообразни и да бъдат от различни сайтове, важи правилото колкото повече по-добре.

Ако спазвате всички тези препоръки вие ще може да направите вашия сайт силно популярен както в класиранията на google така и сред съзнанието на потребителите. Повече информация за сайтовете може да намерите тук.

Това което е добре да се знае и спазва винаги е че нещата трябва да се правят да изглеждат натурално, сякаш някой потребител е споделил тази информация по собствено желание. Google постоянно усъвършенства алгоритмите си и ние постоянно трябва да се адаптираме.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!