≡ Menu

Как да се обличаме според силуета?

Богата гама дамски дрехи онлайн можете да откриете в българския електронен магазин. Хубаво е да избирате дрехите си, съобразно силуета си, за да изглеждате винаги перфектно, като потулвате несъвършенствата и изтъквате преимуществата на вашата фигура. Екипът ще ви даде няколко съвета за това как да постигнете максимален ефект в този аспект.

Прието е силуетите на дамите да се обобщават в 5 различни типа – „пясъчен часовник“, „обърнат триъгълник“, „ябълка“, „круша“ и „банан“. Това определя и принципите, които помагат на жените да се обличат стилно и да изглеждат безупречно.

Момичетата с тяло като обърнат триъгълник са с широки рамене и гръдна обиколка, които са несъразмерни с ханша, т.е. са доста по-едри. Такива са Мишел Уилямс, Деми Мур, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Рене Зелуегер и др. Тяхно предимство са невероятните крака, които тези момичета са длъжни да демонстрират.

Дамите с тяло като пясъчен часовник е хубаво да скриват твърде големите рамене с блуза с деколте като лодка или с изрязано U-образно с широка презрамка деколте. Те могат да носят абсолютно всякакви дрехи, защото имат идеалното тяло – женствено, съблазнително и чувствено.

Дамите с тяло на ябълка имат за мисия да акцентират в областта на талията, да прикрият корема и да покажат краката. Такива са Дрю Баримор, Кейти Пери, Катрин Зита Джоунс, Джесика Симпсън и др.

Ако имате крушовидно тяло и намирате за твърде обемни задните си части, можете да го прикривате и да подчертавате женствената талия и добре оформените си нежни рамене. Такава фигура имат Риана, Дженифър Лопес, Ева Мендес, Ева Лонгория и други световно популярни красавици, така че не унивайте. Ако сте именно с такъв силует можете да постигнете оптечески по-хармоничен силует, като носите по-светли цветове в първата част и в по-пастелни във втората.

Момичетата с бананова фигура имат по-момчешки вид и обикновено по-малък бюст. С такова тяло са Хилари Суонк, Камерън Диас, Кейт Босуърт, Кейт Хъдсън, Натали Портман и др. Можете да носите спокойно къси панталони и поли, за да подчертаете краката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!