≡ Menu

Как да отслабнем с различни методи

Диетите са най-грешното решение, което повечето хора предприемат в днешно време. Непознанието на това как действа диетата върху хората може да се превърне в голям здравословен проблем. Повечето диети са несинхронизирани с организма на хората. Диетите са общи, с които се свалят килограми, но повечето се основават на гладуване, което е вредно за здравето на всеки. Затова е нужно при предприемането на този подход да се обърнете към добър специалист, който да Ви изготви диета според нуждите на вашия организъм. В този материал ще Ви предложим различни ефективни методи за отслабване.

Изборът е ваш

  • Диета от специалист – ако се нуждаете от смъкване на 4-5 килограма, спокойно може да се обърнете непременно към специалист диетолог, който ще Ви изготви добра индивидуална програма за отслабване включваща всичко нужно за вашия организъм. Всеки един специалист ще подходи внимателно към Вас, като ще Ви попита, кои са храните, които обичате да похапвате и дали имате алергии към нещо. По този начин ще ограничите вашите порции на ден и ще постигнете желания ефект;
  • Индивидуална програма за отслабване – индивидуалната програма за отслабване е комбинация от изготвяне на правилен хранителен режим и редица физически упражнения включващи кардио и мускулни натоварвания. Консултирайте задължително се със специалист, който да Ви посъветва с какво и по колко е най-добре да се храните, докато тренирате. Физическите натоварвания са много важни, защото по този начин загубата на вашето тегло се превръща в стегнато тяло. В много от случаите при рязко отслабване ефектът е много неприятен, защото се получават кожни проблеми;
  • Спорт – ако все пак сте от тези хора, които обичат да похапват, то заложете на по-голям брой физически натоварвания, но все пак си вземайте нужните почивки. Бягането е препоръчително за всеки ден, джогингът също е препоръчителен. Оттам насетне следват мускулните упражнения, които са свързани с бицепс, трицепс, крака, рамене, гръб и гърди. Спортуването може да включва не само фитнес, но и някакъв вид спорт, който да изразходва много енергия, като: футбол, баскетбол, тенис, волейбол и други.

Всички тези методи могат да ви помогнат, но ви препоръчваме горещо да се възползвате от 13 – седмичната програма за отслабване изготвена от доктор, в която е включен телесен анализ, индивидуален хранителен режим, спорт и още много други неща.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!