≡ Menu

Как да изберем удобно бельо

Скорошно проучване показа, че повече от 80% от американците носят един и същ вид бельо през целия си съзнателен живот. Това говори, че повечето хора не се доверяват на марки, които не са чували, не са готови да експериментират с нови материи и модели, понеже за мнозина избора на нов вид бельо означава дискомфорт при носенето му. Ето няколко съвета как да си изберете удобно и красиво бельо.

Избирайте си подходящ размер

За да ви бъде комфортно бельото, то трябва да е и правилния размер за Вас. Бельо, което Ви пристяга, опъва, забива в кожата не е подходящо за Вас. Когато си купувате бельо, бъдете чесни със себе си и си вземете Вашия размер, а не по-малък. Никой не иска да си купува бельо в размер XL или XXL, но ако това е вашия, не се срамувайте, по-добре си вземете такъв, отколкото по цял ден да се чувствате неудобно. А и не забравяйте, че когато бельото е по-малък размер от Вашия, то ще Ви пристисква и дори ще се забелязва много повече, дори и под дрехите.

Удобно бельо

Удобно бельо

Винаги избирайте качествени материи

Изборът на подходяща материя на бельото е особено важно. Доста материи могат да доведат до дискомфорт при носенето на бельо. Винаги се спирайте на меки и гладки материи. Мрежестото бельо и бельото от твърда дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, може да Ви докарат обриви, да Ви драскат по кожата и да предизвикат запотяване. Добър избор на материи са ликра, кашмир, микрофибър, висококачествен полиестер.

Безшевно бельо

Безшевното бельо става все по-предпочитано от доста жени по света. Въпреки че до голяма степен не забелязваме шефовете по бельото, то много често те могат да предизвикат дразнение по кожата, а също така да оставят и следи. Затова винаги когато можете носете безшевно бельо, което е гладко и от двете стани и е особено подходящо при носене на по-впити дрехи.

Грижете се за бельото си

Подходящата грижа за Вашето бельо е от изключително голямо значение за по-дълготраен комфорт. Перете с прах за деликатни тъкани и винаги когато можете на ръка. Четете етикетите и перете на правилната програма, ако използвате автоматична пералня. Съхранявайте го добре сгънато в шкаф с разделители или чекмеджета. Също така не преизносвайте бельото си. Изхвърляйте старото си бельо, а не го дръжте в гардероба. Доказано е, че след 6 месеца редовно носене бельото тярбва да се заменя с ново, като това важи и за сутиените.

В онлайн магазин ни, ще намерите широка гама от удобно и висококачествено дамско бельо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!