≡ Menu

Какво трябва да знаем при изработка на онлайн магазин

Когато избираме фирма за уеб дизайн или уеб дизайнер е важно да съобразим няколко неща.

В България се появиха изключително много фирми занимаващи се с изработки на онлайн магазини или фирмени уеб сайтове. В комбинация с това, че всеки ден изключителен брой физически лица и фирми решават да се присъединят към дигиталния свят, проблемът с намирането на качествена услуга за изработката на уеб сайт става все по-трудна.

Важно е да не бъде изиграни или подмамени от някоя атрактивна обява в сайт за безплатни обяви, защото никой себеуважаващ се уеб дизайнер или фирма не би сложил такъв тип обява, нито пък с фиксирана стойност за изработката, тъй като при всеки проект си е индивидуален и при някой той може да бъде побран в пъти по-малко от сумата, която се предлага или съответно да е доста по-висока. С две думи ако видите обява за изработка на онлайн магазин, която струва 50, 100 или 150 лв. и т.н. знайте, че в тази обява има нещо нередно.

Възможно е да последват непредвидени разходи или ще бъдете изцяло зависими от човекът или фирмата изработила уеб сайта и няма да имате възможност да направите нито една промяна без негово позволение. За съжаление се наблюдават все повече тенденции в този сектор за измамнически обяви или некачествени услуги. В случай, че желаете изработка на онлайн магазин или фирмен сайт и имате нужда от помощ винаги можете да се свържете с мен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!