≡ Menu

Какво обичат да пазаруват жените в интернет?

По-пазаруващият пол, вероятно за ничия изненада, са жените. Затова почти всеки собственик на онлайн магазин ориентира част от продуктовата си гама към по-нежният от двата пола. Жените говорят свой език и като по-активни шопинг единици е препоръчително да вложите време и усилия върху това да задоволите техните потребителски прищевки. Ако за вас е трудно да намерите пазарна ниша и не искате да рискувате с метода проба-грешка, то ще е от помощ да се запознаете с тенденциите при потребителските навици на женския пол, доколкото се отнася до онлайн пазаруването.

Козметика

Жените обожават козметиката. Те все повече започват да поръчват по интернет. По този начин спестяват време и също така имат възможността да прочетат потребителските мнения на други жени, да направят по-информиран избор и да сравнят различните цени в различните магазини, за да изберат най-изгодната оферта.

Обувки

Жените са луди по обувките и бъдете сигурни, че предлагайки този продукт, ще си спечелите една лоялна клиентелска база. С правилните цени, добро съдържание и добра ниша (сандали, токчета, ботуши и т.н.) можете да постигнете добри търговски резултати.

Дрехи

Другата любима стока на жените са дрехите. Изборът от ниши е голям. Можете да предлагате дрехи за хора, носещи голям размер, дрехи за бременни, дрехи за спортисти и т.н. Това е продукт, който жените все повече и все повече търсят в интернет и при попадането на добра оферта не се колебаят да поръчат.

Готварски продукти

Напоследък е тенденциозно жените да пазаруват готови кошници с био продукти, които са точно предвидени за изпълнението на определена рецепта. Тази опция е една безплатна идея, защото към момента предлагането й е много ограничено в България. Побързайте и се възползвайте, докато е време.

Перилни препарати

Някога виждали ли сте мъж да се информира за качеството на перилните препарати? Разбира се, че не. Жените поемат тази част от домакинството и ако им предложите възможността да направят информиран избор и съответната добра оферта – ами честито, ще си спечелите една твърда потребителска ниша!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!