≡ Menu

Какво ми дадоха курсовете по английски език в София

Аз се казвам Иван Димитров на 26 години и се нуждаех от курсове по английски език София, за да се подложа на изпит за сертификат TOEFL, чрез който да се реализирам професионално на външния пазар. Дълго време търсих подходящата школа, която да ме подготви за изпита и да ми даде добро езиково образование, но след кратка консултация в интернет успях да намерят добри учители и съответната учебна програма.

Записах се на курсове по английски език София в школа, които ми предоставиха възможности за взимане на индивидуални уроци, онлайн обучение и не на последно място гъвкава схема позволяваща лесно усвояване на материала. В началото наблягах повече на изучаване на нови думи, а по-късно развих говорим и писмен английски на много добро ниво.

Спокойно мога да кажа, че курсовете по английски ми дадоха хляба в ръцете. С напредъка на времето ставах все по-добър, докато не дойде деня, в който положих изпит за TOEFL и получих отлична оценка. Именно към това се стремях и слава богу резултатите не закъсняха дълго време. Естествено, с мен работиха висококвалифицирани преподаватели, които изкараха потенциала ми на бял свят. Преди това бях учил английски в училище, но успехът ми беше среден.

Какви стъпки извървях към взимане на изпит за сертификат TOEFL:

  • Избор на школа, която да ми гарантира ефективни курсове по английски език София.
  • Стартиране от нивото, в което се намирах и персонално внимание към мен.
  • Комбинация между индивидуално обучение по английски и онлайн курсове.
  • Стотици упражнения, тестове и изпити за определяне на напредъка ми.
  • Работа в компактни групи от по 10 човека.

Няма спор по темата, че да научиш английски език е трудно. Въпреки всичко ако си упорит и имаш нуждата мотивация ще постигнеш много. Тъй като ми бе обещана голяма заплата от IT компания, която изискваше от мен да говоря и пиша на английски, аз бях изпълнен с енергия и отделях много време за учене.

Школата ми даде всичко онова, което исках да получа от училище по английски език в моя роден град София. С мен се  работеше на много високо равнище и не мога да се оплача от липса на внимание. Интересното е, че постоянно учих езика дори, когато се прибера вкъщи включвах компютъра и изучавах езиковата материя.

Още от първия път взех сертификат TOEFL, а сега ми предстои да израсна на по-високо ниво. Започнах работа, което бе и основната ми идея. Не мога пренебрегна факта, че със започване на курсове по английски език София живота ми се промени към по-добро. Съветвам всеки, който е тръгнал по този път да има търпение и постоянство, за да започне своята кариера.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!