≡ Menu

Какво е скреч карта и как може да ви помогне?

Ако пътуването е ваша страст, тогава ще харесате скреч картите. Дори и да не обичате да пътувате, това е един прекрасен продукт за всеки. Скреч картата за изтриване не е нещо ново на пазара. Съществуват много малки и средни по размер компании, които създават тези карти от години. Най-хубавото е, че тези карти са доста разпространени сред хората, особено сред онези, които обичат да пътуват.

Какво е скреч карта за изтриване?

Това е карта на света, чиято повърхност е покрита със златист слой, който позволява лесно да бъде изтъркан или изтрит. И когато бъде изтрит, се открива една напълно нова цветна карта на света. Идеята е да се отграничат по цветове изтърканите от неизтърканите държави.

След като посетите някоя страна, просто я изтъркайте отгоре и ще се появи отдолу цветна карта, правейки тази конкретна държава различна от останалите по света. Това е доста полезно за пътуващите, тъй като те много лесно могат да видят от картата къде са били и къде все още искат да отидат. Например, ако пътешественикът е бил във Франция, Италия, Бразилия, Япония и Китай. Той ще изтърка тези 4 държави на картата, докато всички останали държави от света ще останат покрити със златист пласт.

Скреч картата е много полезен атрибут. Разбира се не е задължително за пътуващите да я използват. Всеки може да я използва. Тя е и много добро средство за учене. Може да я дадете на вашето дете и да му кажете да изтрие страните след като ги научи. Можете също така да я дадете на ваши приятели или семейство като подаръци.

Ползи от използването на скреч карти

Ето списък с няколко основни предимства при използването на тази прекрасна световна карта:

  • От голяма полза е за пътуващите. С лекота могат да следят страните, които са следващите в списъка за посещение. Няма нужда да се попълват дневници или да се използва обикновената световна карта, за да се следят тези места.
  • Могат да се използват и като учебно средство при децата. Дайте я днес на детето си и съм сигурен, че за няколко месеца то ще е научило всички държави в света и техните местоположения.
  • Може да използвате специалните издания на скреч карти, които са карти на държави, където може да задрасквате градове или други известни места. Така че, ако не сте турист или пътешественик, може също да ги използвате. Просто купете специалното издание на скреч карта на вашата държава и започнете да следите градовете и местата, където сте били.
  • Тя е чудесен подарък. Може да я изпратите на вашето семейство или приятели като подарък, по случай някакви поводи. Дори не е нужно да я купувате, просто посете някой онлайн магазин, където се продават скреч карти за изтриване, поръчайте една и я изпратете като подарък на адреса на любимия за вас човек.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!