≡ Menu

Какво е актуално при парапетите?

цени за парапети

парапети от ковано желязо

Въпреки лекотата и визуална илюзия за несигурност, която създават тези конструкции, едни алуминиеви парапети със стъкло е изключително траен и надежден и осигурява необходимите сигурност и комфорт. Започнаха да навлизат в широка употреба за стълбища от стъкло при големи обществени сгради и строителство на къщи. Дизайнерите днес отдават изключително голямо значение на проектирането на парапети и при използването им в производството с подходящи материали. Понякога самото стълбището е водещата идея при създаване на комплексния дизайн на сградата или помещението. Красиво елегантно стълбище със стъкло-алуминиеви парапети подчертава значително стила на дизайна и индивидуалността на сградата или помещението.

Актуалните днес полупрозрачни конструкции са безкрайно подходящи и устойчиви на всякакви механични повреди, затова и могат да се инсталират парапети и стъклени стени и вътре в помещенията, и навън, в сгради на компании – офис сгради, търговски центрове, магазини, спортни комплекси и така те стават особено привлекателни и стилни. Стъклените парапети днес са на мода и демонстрират висок статус. Има и малки балкони, входове, тераси с парапети от стъкло. При създаването на тези конструкции се изисква доста внимателно планиране още при проектирането. Затова изпълнителят трябва да участва в този начален етап. Алуминиевите парапети изключителни добре съвместяват качество на материала и изработката, оригинален дизайн и комфорт – всичко това на достъпни цени.

Алуминиевите парапети, техните профили и аксесоари задължително са изработени от анодизиран материал, който ги защитава от корозия, което осигурява дълготрайност на тези парапети, висока устойчивост срещу атмосферни влияния, без да се губи от красотата и елегантността. Сглобяват се като детски конструктор, а това спестява много време и опростява изцяло процеса на изработка и после монтаж на място. При необходимост може да се добавят или променят конфигурациите, защото са направени така, че всички части да бъдат взаимнозаменяеми. Така през определен период от време можете да разместите елементите и да получите друг архитектурен облик на стълбището с извън дома или вътре в помещението.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!