≡ Menu

Какво да очаквате от вашия нов уебсайт

Почти всичко е възможно с достатъчно пари и достатъчно време

По време на проект по редизайн на съществуващ уеб сайт може да срещнете много спънки, ще отнеме повече време и пари, отколкото очаквате, а понякога да се създаде чисто нов уебсайт изисква далеч по-малко усилия. Ще има много непредвидими предизвикателства и препятствия, докато вашето уеб съдържание очаква окончателно одобрение.

В началото на проекта, проектантите ще определят график за проекта и тези срокове са от съществено значение, за да държат всички отговорни. Създаване на очакванията в началото на процеса е ключов фактор при вземането на важни решения за един сайт.

Ако имате идея за това, как да изглежда вашия сайт, не се притеснявайте, че това може да е прекалено сложно, за да се постигне. С екип от специалистите ни по дизайн, оптимизатори и програмисти, шансовете да се направи проектиране и изграждане на функционалността са много по-големи.

Уеб дизайн – не моментален

Един добър уеб дизайнер ще работи с вас, за да отговаря на вашите срокове, но по-добро правило е да се предположи, че всяка малка промяна ще изисква най-малко 2 работни дни, за да завърши успешно. Средният размер ще отнеме най-малко една седмица, докато по-големи заявки ще вземат още по-дълъг период от време. Някои оценки и време няма да се вземат под внимание, но за един дизайнер са от значение за професионалната работа по вашия сайт. В работата могат да се появят “лесни” или “бързи решения”, но те позволяват на вашия дизайнер да направи това, което е необходимо в подходящото време, за да бъде направено както трябва.

Дори Рим не е бил построен за един ден!

Всеки добър дизайн, знае, че създаване на сайт отнема време

Уеб дизайн – не печатен дизайн

Много уеб дизайнери имат опит с клиенти, които носят изображение, което искат да се възпроизведе по същия начин и на сайта. Това, което трябва да знаете, когато работите с уеб дизайнер е, че уеб дизайнът не е същият като печатен дизайн. Има подобни правила и практики за проектиране, но те не са едни и същи. Ако уеб страницата не може да изглежда точно като разпечатка във всеки уеб браузър, то причините могат да са различни:

Уеб браузърите правят страниците по различен начин. Internet Explorer е различен от Firefox и е различен от Chrome, Opera или Safari.

Уеб клиентите имат същия контрол над нещата, някои шрифтове, цветове и размери на екрана ще бъдат засегнати на различни компютри.

Цветовете могат да са предизвикателство

Когато се работи с уеб дизайнер, очакваме цветовете, които се използват в съответствие с цветовете на уеб страниците. Всеки монитор може да се калибрира малко по-различно. Всеки човек преглеждате уеб страница през различен монитор, операционна система, уеб браузър, цветова схема и за околната светлина и всички тези неща могат да повлияят на начина и това как изглеждат цветовете.

Сайтове за електронна търговия – отнемат много време и усилия

Проблемът със създаването на потребителски електронен търговски сайт е в това, че може да отнеме много време и умения за програмиране. Има много повече от това просто да се учат HTML и CSS и да се поставят на страницата на даден сървър. Бъдете наясно с фактора време и това, че е далеч по-сложно, отколкото общ информационен сайт.

Не забравяйте, че Вие наемате уеб дизайнер, заради една основна причина:

Ако сте решили да наемете уеб дизайнер това е, защото имате нужда от специалист. Уеб дизайнерите са професионалисти. Доверете им се, те ще ви помогнат и ще преведат през целия процес по изграждане на уеб сайт. Това ще е невероятно преживяване! Вие ще се убедите, че сайтът ви е красив, функционален и изграден с грижа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!