≡ Menu

Какви възможности ни дават атрактивните лед табла

В сферата на търговията и услугите всеки е длъжен да бъде гъвкав и далновиден, за да успее да се пребори с конкуренцията и да привлече, колкото се може повече клиенти, като направи своя бизнес забележим.

Отдавна е известно, че за да насочиш клиентела към услугата или продукта, който предлагаш, трябва да се откроиш от тълпата и днес това е напълно възможно и абсолютно достъпно, благодарение на атрактивните лед табла.

За разлика от традиционната и доста скучна светлинна реклама, използвана масово години наред, модерните лед табла ни позволяват да бъдем различни, да информираме своите клиенти за новостите в нашия обект и най-вече да бъдем забележими в морето от светлинни реклами, изпълващи всяка по-голяма търговска улица.

Какви възможности ни дават атрактивните лед табла?

На първо място те ни позволяват да изпратим към своите потенциални клиенти послание, различно от това на нашата конкуренция. Възможността да пишеш директно върху своята светеща табела със свой собствен почерк, да нарисуваш забавна картинка или да посочиш какво по-различно предлагаш ти дава огромна възможност да накараш хората да изберат именно теб.

За разлика от остарелите светлинни реклами, модерните лед табла могат да се позиционират буквално навсякъде. Ако днес за Вашия бизнес е по-изгодно светещата табела да бъде позиционирана извън търговския обект – няма проблем, това може да бъде направено. На другия ден спокойно можете да приберете лед таблото отново в помещението ако това ще послужи на Вашата дейност.

Светещите лед табла са чудесен начин да обявявате промоции, сезонни или празнични намаления, както и да уведомявате своите клиенти за наличието на нов продукт във Вашия обект. Възможността за лесна корекция на информацията е може би най-голямото предимство на лед таблата.

Ресторантите често използват дъски, изнесени извън самото заведение, на които обявяват дневното си меню, но това е един доста неудачен начин да информираш, особено при възможността надписът да бъде умишлено или неволно изтрит.

Атрактивните лед табла могат да направят менюто във Вашето заведение забележимо от много по-голямо разстояние. Намаленията във Вашия магазин също ще бъдат видени от купувачите от достатъчно голяма дистанция, така че да подминат магазина на конкуренцията, привлечени от Вашата уникална светеща табела и всичко това днес е напълно достъпно и ще Ви помогне да изпъкнете в морето от светлинни реклами.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!