≡ Menu

Интериорни врати за офиса

Кабинетите в съвременните офиси са доста различни от познатите стари канцеларии. Често те се обособяват посредством преградни стени и интериорни врати, които задължително се заключват. Най-важните качества на тези врати са надеждността и звукоизолацията. Същите изисквания се отнасят и за стъклените прегради, които отделят кабинетите един от друг. Технологиите за изработката им са напреднали дотолкова, че те могат да бъдат не прозрачни отвън, а да осигуряват видимост отвътре навън.

Когато преградите между отделните офиси са стъклени, те се изработват от специален материал, който е противоударен и дори издържа на изстрели с огнестрелно оръжие. В случая се поставят интериорни врати с повишена устойчивост, надеждно заключване и естествено – оригинален дизайн. Зад стените на помещението трябва да се осигури спокойствие и тишина, за да може служителите да работят ефективно. Това е основната цел при избора на материали и технология за изпълнение на проекта.

Материалите, използвани за офисни прегради и интериорни врати трябва да са устойчиви, лесни за поддържане и почистване. Метал, стъкло, PVC профили, дърво – всички могат да намерят място в устройството на офисното пространство. PVC профилите отлично се вписват в изграждането на модерни офис пространства. Материалът е приложим за всякакви елементи на интериора, като може да бъде не просто бял, а във всякакви цветове. Дизайнерските идеи тук са по-скоро с изчистени, прави линии, внушаващи усещане за респект и стабилност.

Заради лекотата и пластичността на PVC профилите, от тях често се правят и преносими прегради и паравани, които се местят, където има нужда от тях. Особено практични са за лекарски кабинети, козметични салони и други. В някои офиси и обществени сгради има много голям поток от хора – посетители, клиенти, служители. Изберете врата, която има устойчиви брави, панти, обков и здрави дръжки. В противен случай си представете как оправяте повредени врати по средата на деня и то в стаи с важна информация и ценности.

Офисните врати задължително имат подсилване, за да са трудни за чупене. Приликата им е явно повече с входните врати, а не с обикновените вътрешни врати. Тъй като при тях имаме един по-особен начин на работа. Това налага високи изисквания за качество на материалите и изработването им. Те трябва да са лесни за монтаж, поправка и смяна, при това без да е необходимо да викате къртачи.

Нерядко при смяна на офиса новите клиенти откриват, че нямат врати и преградни стени вътре. Това е, защото старият наемател е направил преградите, а след това си ги е прибрал и ще ги използва в новия си офис. Да, изненадата е неприятна, но се случва много често. В такъв случай следва само едно – изграждане на нови прегради и поставяне на нови врати, което не е лошо, тъй като всеки има свои изисквания към разпределението на работното пространство.

Богата гама офисни интериорни врати има в шоурума на фирмата ни в гр. София, където се намира магазина ни. Питайте смело за различните варианти техните специалисти. Компанията е представител за България на врати с различни марки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!