≡ Menu

Интериорните врати – като мебел, или просто част от стената?

По какъв начин възприемаме интериорните врати – като мебел или като елемент от стената? Повече за интериорните врати цена

Мнението на специалистите от фирмата ни за интериорните врати е, че на този въпрос не може да се отговори с еднозначен отговор, както може би изглежда първоначално. Със сигурност вратата се явява като част от стената. По какъв начин ще се захване, каква ще бъде касата и от какъв материал ще е направена, зависи от стената и нейния материал, както и от предназначението на помещението, към което се монтира вратата и се прави отвора.

врати са с голямо стъкло

врати са с голямо стъкло

Вътрешните врати се явяват част от интериора на жилището. Те се избират в зависимост от дизайна на помещението и вида на мебелите. Дървените врати например се използват най-вече, когато интериора е от модерен или класически стил.

интериорни врати с голямо стъкло

интериорни врати с голямо стъкло

Модернистичните врати, които се предлагат от фирмата ни, в повечето случаи са с гладка повърхност, а цвета им се избира според цвета на пода и обзавеждането. Дървените врати се правят по-тъмни от паркета с един тон.

Повече за интериорните врати

Алуминиевите врати с вложки от пластмаса се използват предимно при по-авангардни области. Моделите врати, направени от дървен материал като МДФ и ПДЧ, или тези от дърво, могат да бъдат използвани в помещения с електричен или неутрален интериор.

интериорни врати с голямо стъкло цена

интериорни врати с голямо стъкло цена

Стъклопоставянето при вратите им придава допълнителна красота и чар. То се прави с декоративно стъкло, което задължително трябва да бъде от висок клас на безопасност. Може да бъде и със стъклопис. Ако вратата е с цветен стъклопис, трябва много да се внимава какво точно се избира, защото може да се наруши баланса в декорацията на помещението.
Вратите от пластмаса се използват най-вече за помещения като балкон, зимна градина, тераса, вътрешен двор и т.н. Най-често алуминиевите интериорни врати са с голямо стъкло. Но не е за препоръчване да се монтират в хола.

 

алуминиевите интериорни врати са с голямо стъкло

алуминиевите интериорни врати са с голямо стъкло

За да се предпазите от повечето грешки, които допускат всички, занимаващи се за първи път с обзавеждането на дома си, можете да се вслушате в съветите на професионалистите от фирмата ни за врати.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!