≡ Menu

Интересно за пожароустойчивите врати

А някои от вас може да е много странно пожароустойчиви врати да се изработват от дърво, но това е факт и защитата им е много добра. Не си мислете, че те не горят, напротив, но в най-лошия случай могат да задържат пламъците далеч от вас за половин час.

Трябва да знаете, че функцията на тези врати е да не допускат огъня до друго помещение, като по-скъпите задържат пламъците доста повече време и така пожарникарите могат д реагират и да спасят вас и имуществото ви. Тези врати могат да се ползват и като допълнително средство за евакуация на хора.

Една от най-известните и доверени фирми за врати се намира в София и предлага много богат избор от пожароустойчиви врати, които издържат цял час на огнена стихия. Там можете да имате наистина качествена пожароустойчива врата на нормална цена, като допълнение специалисти ще ви вземат мерките и ще поставят желаната покупка. Фирмата предлага и доставка и монтаж, което е много важно и така спестявате доста нерви, време и пари.

Трябва да знаете, че всяка една пожароустойчива врата трябва да се поставя във вентилационна шахта или помещения, които са предназначени за евакуация. Най-често се слагат в противопожарните прегради обществени и промишлени сгради. Така защитата от огъня ще е добра и рискът от разрастване на пожара е минимален. Такива врати има в почти всяко едно училище, болница, детска градина, хотел, обществена институция, а напоследък и в доста частни сгради.

Днес технологиите са много напреднали и прогресът е доста голям, нуждата от качествена защита и сигурност е налице и търсенето на този продукт расте с всеки изминал ден. Именно иновациите позволяват да се правят качествени пожароустойчиви врати от дървен материал, но тук трябва да отбележим, че не са изработени само от подсилено дърво, но и от доста други огнеупорни материали.

Тези врати сигурни и добре изглеждащи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!