≡ Menu

Идеи за LED осветление на спалня

Осветлението изпълнява много задачи. Очевидната сред тях е да осигурява необходимата светлина в тъмната част на денонощието. Все пак осветлението вече наистина е много повече, то е мощен дизайнерски инструмент. Може да се използва да се прикрият несъвършенства и да се подчертаят силните страни на едно помещение. Всяка стая има специални нужди от осветление. Трябва да сме много внимателни при избора на светлини за спалнята си. Ще представим няколко идеи за красиво осветяване на стаята, в която трябва да се насладите на сладки сънища.

LED осветление

LED осветление

1. Намерете точната височина – Някога чудели ли сте се как да изберете точната височина на лампите в спалнята си? За да се ориентирате по-лесно, търсете осветителни тела, които хвърлят достатъчно светлина върху разтворена книга в леглото. Долната част на абажура трябва да бъде поне на 20 сантиметра от леглото, така че страниците да са ясно осветени. Можете да изберете LED осветление в бялата гама, тъй като то най-много прилича на естествената светлина.

led светлината

led светлината

2. Използвайте няколко източника на светлина – През светлата част на денонощието естествената светлина ще свърши работа. За останалата част от времето използвайте наслояването на светлина. Един полилей на тавана може да осигури необходимата светлина, ако е снабден с необходимите LED крушки. Освен него можете да разположите и акцентиращо осветление.

led осветление цени

led осветление цени

3. Добавете обкръжаваща светлина – Това е много стилно и красиво решение за спалня. Можете да изберете LED осветление с кристален полилей. Така ще имате наистина много приятни сенки в спалнята, които омекотяват светлината. Спалнята ви ще прилича на кралски покои. Използвайте ключ, който ще ви даде възможност да регулирате светлината.

led осветление предимства

led осветление предимства

4. Изберете полилей, с който да акцентирате – Ако сте смели и искате да предприемете дизайнерско приключение, можете да изберете по-голям полилей от смели материали, като месинг, хром или някакъв друг метал. Това ще придаде стил и тежест на дизайна на спалнята ви. Изберете LED осветление, което е енергоспестяващо и много естествено.

led осветление за баня

led осветление за баня

5. Обгърнете се в светлина – Формите имат власт и начинът, по който те могат да обгърнат помещението е наистина неповторим. Намерете смел модел лампи за нощно шкафче, които да привличат погледа. Тъй като това ще са основните източници на светлина в спалнята ви, изберете силно LED осветление, като допълнение към тях.

led осветление за дома

led осветление за дома

6. Спестете място – Ако имате малка спалня и нямате място за всичките си притежания, това предложение е точно за вас. Изберете лампи, които биха могли да се закачат там, където най-много се нуждаете от светлина, а именно на стената над леглото ви. По този начин пространството на нощните шкафчета ще остане свободно. Осветете помещението с LED крушки.

LED осветление цена

LED осветление цена

7. Запазете светлината – Не се поддавайте на изкушението да изберете абажури, които са твърде тъмни. Това може да направи една спалня твърде мрачна. Използвайте нюанси, които разсейват светлината и LED осветление.

led крушки

led крушки

8. Засилете драматичното усещане – Използвайте осветителни тела, които визуално напомнят на свещници. Те вървят чудесно с LED осветление. Ако изберете свещници, които се монтират на стената, направете ги с отделни ключове, един до леглото и един до вратата на спалнята. Това ще ви спести неприятното разхождане да загасите, след като вече сте си легнали.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!