≡ Menu

Игри и готварство

Страниците портокал е сайт за забавление и развлечение – там ще намерите страхотни игри:

портокал

портокал

– Едни от страхотните жанрове игри в мрежата са военните игри. По време на война никой не е напълно застрахован, затова войниците трябва винаги да бъдат нащрек и с отворени на четири очи. Вмъкнете се незабелязано в редиците на врага и хвърлете граната, която да унищожи част от военната техника. Промъквайте се незабелязано между храстите и скалите и ако се налага, използвайте нож, за да не вдигате прекалено много шум. Военното време е такова,че убийството е единствения възможен начин за оцеляване. Някои войници в началото не могат да свикнат с тази мисъл, но после обстоятелствата сами променят тяхното мислене. Военни игри са несъмнено зарибяващи и карат геймърите винаги да дадат най-доброто, на което са способни. Използвайте вашия автомат или пушка и елиминирайте възможно най-много врагове, за да разчистите пътя и да продължите успешно своя поход. Пазете гърба на войника, който е пред вас и винаги се притечете на помощ, ако това се налага. Военните онлайн игри са изключителни, защото геймърите се озовават в самия център на бойното поле, където да се оцелее изобщо не е лесно. Няма по-голямо предизвикателство от това да спечелите военната битка и по този начин да унищожите врага. Бъдете истински смел войник, който е изцяло отдаден на каузата да победи опасния враг.

Игри

Игри

– Игри барби – Влезте в ролята на нейни гримьорки, които са изцяло отдадени на своята работа. Направете я много красива за дълго очакваната среща с Кен. Съчетайте правилно облеклото с грима, а след това обърнете нужното внимание на накитите и прическата. Ако е необходимо, сложете шнола или пък вържете косата на кок. Лакирайте ноктите по такъв начин, че всичко в нейния външен вид да не остави съмнение, че тук се е намесила ръката на истински професионалист. Без съмнение Барби игри са популярни и много момичета, въпреки че вече отдавна не са деца, с удоволствие сядат пред компютъра и изпробват своите умения в областта на гримирането и обличането. За жената това е вероятно любимото занимание, затова независимо дали гримира себе си или Барби, тя винаги полага неимоверно много усилия. С красивия си външен вид Барби определено събира очите на мъжете. Направете така, че Кен да се прехласне по нея и дълго време да не може да спре да я гледа. Със сигурност ще постигнете желаните резултати, защото богатството от най-разнообразни аксесоари, гримове и дрехи ще задоволи и най-претенциозните и взискателни дами. Барби е безспорно истинска красавица, но с правилно избраните тоалет и грим тя ще бъде достойна за корицата на всяко модно списание.

готварски рецепти

готварски рецепти

В страниците портокал може да намерите и много полезни и разнообразни готварски рецепти:

Ако се чудите какво да сготвите, постете нашите готварски рецепти и направете за семейството или вас, страхотни вкусотийки без угризения, че ще прахосате продуктите на празно. Препоръчваме ви за празничните хранения да видите нашите специализирани категории с рецепти. Ккъв по-добър повод да научите нова рецепта за приготвяне на крехко агнешко от Гергов ден. Научете се да правите баница с късмети за коледните и новогодишни празници. Превърнете готвенето в забавление с нашите страхотни готварски рецепти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!