≡ Menu

За хотелите и хотелското обслужване – Хотели Благоевград

Първообразите на днешните хотели можем да намерим в старите ханове, гостоприемници и дори кръчми, разположени предимно на големи пътища, откъдето минават много хора, животни, търговци и всякакъв вид пътници. Срещу скромна сума те са предлагали така наречения днес хотел – място където не само можеш да пренощуваш, но да се нахраниш и да се погрижат за коня ти ако има нужда от това. Те са били често посещавани от многобройните пътуващи артисти, циркове и други гастролиращи театри или концерти.

Тези хотели са били местата където те са почивали по време на своите дълги обиколки достигайки до най-крайните точки в държавата.

Тези хотели са били изключително частни, в тяхното обслужване и поддържане са участвали както мъже, така и жени, дори този вид хотелиерство е било в известна степен и наследствено препитание. По-късно започват да се строят и общински хотели, които са изцяло държавна собственост. Те са разположени обикновено в центъра на града за по-голямо удобство на клиентите. Тези хотели разполагат със собствени паркинги за автобуси, микробуси и леки автомобили. Потърсете в Интернет за Хотели в Благоевград. Хостелите които са хотели с по-малки възможности са разположени в началото на градовете до самата магистрала и това ги прави по-удобни за тези, които ще пренощуват в тях само една или две нощи. Те предлагат и паркинги за каравани.

Предпочитани са заради по-ниските си цени. Тези хотели не предлагат единични стаи. Стаите в тях са най-малко за двама, трима души, леглата са на два етажа. Но предлагат закуска, баня с тоалетна, интернет и кабелна телевизия. Хотелът, тава е вторият ви дом когато не сте у дома, а пътувате по света.

Всички пет звездни хотели в София предлагат завиден лукс и комфорт. Дали ще изберете да се настаните в такъв хотел по време на бизнес командировката си или семейната почивка, ще останете доволни от удобствата и обслужването.

Вижте повече в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!