≡ Menu

За модата в Япония

Мода от страната на изгряващото слънце Япония, Yohji Yamamoto, Issey Miyake и Comme Des Garcons, това са само част от най-известните японски дизайнери. Интересът към модните предложения отвъд океана е голям и все по-силен. Уморените европейци търсят моден пристан и свеж въздух. Намират го далече на изток – място на вдъхновение и екзотика. Япония.

Мода Япония

Мода Япония

Луксозният квартал Минами-Аояма, предлага множество скъпи бутици, където се продават уникални рокли в японски стил. Искате да бъдете неповторими и се стремите към неподражаем стил както в облеклото, така и в прическите? Можете да го намерите в центъра на модата Хараджуку.

Тук е концентрирана толкова творческа сила и енергия,че може да ви стигне за години напред. Стига да имате смелостта да я попиете.

модата в Япония

модата в Япония

Модата на японските брандове е премерена, стилна и различна от всичко което сме свикнали да виждаме по модните ревюта. Част от критиците не разбират поривите на японските гении, създаващи пищни поли и рокли, които сякаш не могат да бъдат носени. Всъщност японският стил е наистина удобен и практичен – стига да му се отдадете и доверите, разбира се.

уникални рокли

уникални рокли

Модата отвъд океана е като слънцето – уникална и изгаряща сетивата. Цветовете са много, пищността е навсякъде, а водещото мото на повечето творци е хармонията.

В Япония се цени новаторството и екстравагантността. Тук не е място за сиво и еднообразно облекло. То действително се откроява в офис сградите, но никога не е резон.

модата на японските

модата на японските

Някои рокли в японски стил следват стилистиката на народните облекла – кимоното е на почит и все още можете да видите автентични кимона по улиците.

За по-практичните дами са създадени рокли в японски стил, които носят всички белези на изтока. Те са изцяло от коприна, с наситени огнени цветове, много флорални мотиви и ефирни кройки. Това са рокли, предназначени за истинските ценители на модата и са подходящи за специални поводи като коктейли, сватби, официални приеми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!