≡ Menu

За алуминиевите парапети

качествени алуминиеви парапети

цени на алуминиеви парапети

Задоволяването на очакванията и потребностите на клиентите, балансиране на цената, творчество при изработката и качество при монтажа – всичко това определя стойността на услугата с професионализъм и резултати.

С оглед на всичко това специалистите по проектиране и монтаж на парапети се стремят към:
– създаване на среда, в която с радост се изпълняват дейностите и се допринася за постигане на целите;
– честни и открити взаимоотношения с клиенти, служители и партньори;
– удовлетворени изисквания на клиентите за парапети по най-добрия начин;
– постоянно развитие и оптимизиране на организацията и процесите за повишаване качеството на предлаганите услуги и продукти, засилване доверието на клиентите.
Парапети от алуминий предлагат решения за уникални съвременни конструкции. Тези профили могат да са анодизирани и това им придава иноксово покритие, което е уникално или прахово боядисани в цвят, имитиращ дърво.

Анодизирането осигурява на алуминиевите парапети висококачествено покритие, което се отличава с няколко съществени предимства:
– висока устойчивост на покритието и цвета – не се разрушава от UV лъчите, не избледнява и има изключително дълъг живот;
– лесно почистване с мека кърпа, вода и сапун, и съответно – минимални разходи за поддръжка;
– изключителен естетичен вид на тези парапети – анодизирането подчертава облика на алуминия като метал, за разлика от другите покрития, и така максимално го доближава до ефекта на неръждаема стомана;
– има ниска цена за монтаж и поддръжка, сравнен с парапети от неръждаемата стомана;
– безопасност на анодизираното покритието – нетоксичен устойчив химически процес и високоустойчив на топлинно въздействие.

Също така се произвеждат и за рампи за инвалиди алуминиеви парапети. Около опасните пространства – рампи, стълби, балкони, използваеми покриви и платформи, както и други подобни, които са с по голяма височина, която е по-голяма от 40 cm, се монтират задължително парапети, като се спазват редица изисквания. Основната им функция е да осигурят безопасност на преминаващите, да има дадат сигурност и увереност, да удържат на натоварване и увреждания от атмосферните влияния.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!