≡ Menu

Защо лазерната епилация е по-добрият вариант в сравнение с кола маската?

Според последно проучване, двата най-предпочитаните методи за обезкосмяване са едновременно най-старият и най-новият. Става въпрос, разбира се за кола маската и за модерната лазерна епилация. Оказа се, че в тези два подхода за обезкосмяване, хората виждат най-надеждното и доброто решение. Това, което ние смятаме обаче е, че поради иновативния си характер, съвременната лазерна епилация, определено, е по-добра не само от останалите методи за премахване на излишното окосмяване, но и от самата кола маска. Вижте защо лазерната епилация е по-добрият вариант в сравнение с кола маската?

1.Лазерната епилация е по-дълготрайна. Това е така, ефектът на кола маската трае около 2 месеца максимум, докато при лазерната епилация, той е минимум 4-5 месеца.

  1. Колата маска боли, лазерната епилация – не. При лазерната епилация случаите на съвсем лек дискомфорт по време на сеанса са по-скоро изключения.
  2. Кола маската излиза по-скъпо. Заблудата, че лазерната епилация е колкото и страхотна, толкова и скъпа, съществува масово сред хората. Всъщност обаче ако се замислите, лазерната епилация ви излиза по-изгодно, тъй като дори и една нейна процедура да е по-скъпа и курсът да предполага минимум 5 такива процедури, фактът, че дълго време няма да харчите пари за обезкосмяване прави кола маската далеч по-скъпа.
  3. Кола маската причинява врастнали косъмчета, но епилацията – не. Това на 100% е вярно, а и не забравяйте, че тези косъмчета могат силно да се възпалят и да предизвикат много по-сериозни здравословни проблеми.
  4. Кола маската се извършва от козметик (в много случаи без нужното образование), а лазерната епилация от истински професионалисти. Нещо повече – ако не са лазеристи експерти, това са най-вече медицински лица.
  5. Кола маската оставя зачервявания и малки пъпчици. Нищо подобно не се случва след сеанс лазерна епилация.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!