≡ Menu

Електронни сватбени покани – Предимства срещу Недостатъци

Изпращането на електронни сватбени покани е модерно и дава възможност за бърза обратна връзка. Ако държите на удобството на гостите на бъдещото сватбено тържество и на мнението им по важни въпроси за организацията, менюто и музиката, то електронните сватбени покани са добър вариант за който да се замислите.

Вместо да се налага гостите след получаване на сватбената покана да попълват своите предпочитания и след това да ги пускат по пощата, защо да не добавите имейл адрес на който те биха могли да отговорят? Или, още по-добре линк към уеб форма от която бързо и лесно с помощта на електронни таблици и графики бихте могли да се ориентирате за избора и на стотици гости.

Лесно само в рамките на минути можете да поканите огромен брой гости. Благодарение на модерни услуги за проследяване на писмата можете да виждате по всяко време актуална информация за пътя на всяко от писмата, например кое писмо кога и дали е отворено, има ли недоставени писма и от кои мейли са попълнили обратна форма.

От финансова гледна точка изпращането на сватбени покани през интернет определено ще спести от бюджета ви, т.к. няма да струва нищо или в най-лошия случай заплатената сума ще бъде минимална.

Не на последно място във времена, в които трябва да опазваме природните ресурси, изпращайки електронни сватбени покани ще допринесете за по-малкия разход на хартия и ще спасите едно дърво.

Електронните сватбените покани предоставят мощта на новите технологии в ръцете ви. Можете да спестите време, обърквания и перфектно да организирате всеки аспект от сватбеното тържество. Обаче какви са недостатъците им?

Според някои сватбени експерти електронните сватбени покани са подходящи за неофициална сватба, но за официално тържество са неприложими. По-стилно е получаването на покана отпечатана на хартия, отколкото просто по мейла, който се използва предимно за работни комуникации.

Друг проблем е, че електронните покани е вероятно да създадат неудобства за хора работещи трудно или не работещи с интернет. В зависимост от демографията на вашия списък с гости, вероятно ще има някои хора, които „не са на ти“ с интернет. Това означава, че трябва за тях да ползвате хартиени сватбени покани и ако това е така, защо да не използвате хартиени за всички?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!