≡ Menu

Евтин вариант за почивка в къща за гости

В момент на криза не всеки има достатъчно средства за желаната почивка, но ние имаме решение. Тук ще Ви предложим 10 начина за перфектна ваканция за без кой знае какви пари.

Първото, което трябва да направите е да планирате почивката си от рано, защото тогава ще можете да се възползвате от доста големи намаления. Ако нямате възможност да такова планиране е добре да се огледате за ексклузивни оферти, в последния момент.

За да не се вайкате е хубаво да се доверите на онлайн услугите за търсене на оферти относно къщи за гости сапарева баня. Тези сайтове Ви дават възможността да избирате измежду най-ниските цени във всеки един момент, а и можете да го ползвате и през смартфона си. Предлагаме Ви да ползвате услугите и на сайтове за самолетни билети, където можете да следите не само полетите, но и да сравните цените на хотелите.

Интересното, което ще Ви предложим е свързано с багажа и таксите, които никак не ни се иска да плащаме. Време е да се запознаете с JakToGo. Това е палто, което има 14 огромни джоба, които могат да поберат около 15 килограма дрехи. То минава като ръчен багаж и минавате метър с таксите.

Препоръчваме Ви да не пътувате в събота, защото тогава цената на самолетния билет може да скочи до небето. Изберете си друг ден и ще видите разликата.

Не планирайте пътуване и в разгара на сезона, защото цените на нощувките и другите екстри са покачени двойно и тройно.

Не забравяйте, че можете да избирате измежду авиационните компании, защото BulgariaAir и Wizzairне не са единствените.

Съветваме Ви, ако имате възможност да се договаряте директно със собствениците на къщите за гости или местата където искате да отседнете, защото агенциите вземат понякога доста големи комисионни. Можете да проверите онлайн за директна връзка, ако вече сте избрали дестинацията.

Разгледайте офертите в сайта на тази къща за гости. Там можете да намерите повече информация за условията които ви предлагат, цени и др. Къщата за гости се намира в едно много приятно градче, за забележителности в сапарева баня може да пишем много. Сравнението може да Ви спести доста средства, които да похарчите за нещо друго. Ако искате да откриете уникален място за почивка – търсете повече и най-добре изберете къща за гости.

Можете да спестите и с участието си в колективните сделки от сайтовете за групово пазаруване. Там наистина има уникални оферти за къща за гости, на невероятни цени. Предпочитаните сайтове за това са големите и известни, не че в малките не излизат добри оферти от време на време.

Добре е да използвате и услугата „кеш бек“ за най-ниска цена на желаната почивка.

На последно място е безплатния интернет, който се предлага на повечето места. Проверете какви други екстри и предимства има избраната от вас къща за гости пред останалите. Отделете време за търсене за да откриете най-добрата къща за гости където да си прекарате чудесно!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!