≡ Menu

Душ кабина или душ параван

Малките размери на баните са предпоставка мястото на бъде усвоено възможно най-функционално. Най-добрият вариант е използване на душ кабина или душ параван, за да бъде запазена суха банята, където не е желателно да се мокри.

Душ паравани

Душ параваните имат по-ниска цена от душ кабините, но за да не преминава водата извън зоната на къпане е нужно да се закупи и правоъгълен сифон с дължина равна на широчината на зоната за влизане. Използването на подобен сифон с матирано стъкло на душ паравана е модерно, красиво и стилно.

душ параван

душ параван

Предимство за избор на душ параван пред душ кабина е, че се цапа по-малко и се налага по-малко поддръжка. Също така можете да монтирате душ панел какъвто си изберете, докато голяма част от душ кабините са с вграден душ панел който не може да бъде сменен.

душ параван цена

душ параван цена

Душ кабини

Душ кабините от години са хит. Те успешно замениха неудобните завеси за баня и по магазините могат да се намерят модели с последни нововъведения – радио, хидромасаж, пара и др.

Инвестицията в душ кабина си заслужава, ако си изберете качествена такава. Най-евтините модели душ кабини – тези, които най-често се предлагат на промоция на цена под 300 лева не си заслужават покупка, защото бързо се амортизират, протичат, често елементите им не пасват добре и при къпане излиза вода извън душ кабината.

Душ Кабина Цена

Душ Кабина Цена

От готовите модели са най-качествени душ кабините с вграден душ панел – амортизират се в пъти по-бавно и също изискват и в пъти по-малко почистване.

Най-добрият вариант на душ кабина е изработена по поръчка. Можете да поръчате душ кабина по поръчка от сайта ни. При този вариант можете да бъдете сигурни, че пространството ще бъде максимално добре усвоено, т.к. специалисти ще направят оглед, ще дадат предложения, а ако желаете и 3D дизайн, ще вземат мерки, изработят и монтират душ кабината.

Душ кабина

Душ кабина

Избирайки душ кабина по поръчка можете да изберете и уникално отваряне на вратите, напр. сгъване като хармоника, а и този тип душ кабини са с гаранция по-голяма от гаранцията на продаваните готови душ кабини.

Прочетете и какво трябва да знаете преди да закупите душ кабина…

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!