≡ Menu

Диети – поредица книги с диети за отслабване

Интересувате се от диети, здравословно хранене и начини за сваляне на килограми? Нашата издателска къща представи първата книга от своята поредица “Диети за всеки”.

диети за отслабване  Автор на книгата е писателят Дойчин Темелков, който от години изследва влиянието на различните диети върху човешки организъм. В първата си книга”Диети 18” той разглежда подробно положителните и отрицателни страни на най-разпространените и често използвани диети за отслабване.

Неправилно подбраните и прекалено продължителни диети, често имат негативен ефект върху вашето тяло. Рязката смяна на начина ни на хранене, е един вид шок за организма. Индивидуалният и спефичен начин на живот предопределя и необходимостта от диференцирани диети за всеки от вас.

Определящи фактори за избора на някоя от всички предлагани видове диети, са целта която преследваме и вкусовите ни предпочитания. Така например, протеиновите диети са много универсални и подходящи за хора консумиращи рядко плодове и зеленчуци.

Ако искате да отслабнете, трябва първо да изчислите какво количество калории приемате всеки ден и колко от тях изразходвате.

В книгата си ”Диети 18” автора Дойчин Темелков е описал подробно, калоричността на често приеманите храни. Така вие сами ще изчислите приблизителния прием на калории за всяко хранене.

В книгата, освен разнообразни видове диети, ще намерите още сравнителна таблица, за това кой спорт, каква енергия изразходва. Книгата “Диети 18” е вече на пазара и може да се намери във всички по-големи книжарници. Книгата може да си поръчате и от нашия сайт, като ще получите подарък, диск с упражнения към някои диети.

Освен гореспоменатата книга, ние можем да ви предложим следните книги: “Диети за една седмица” на Рашко Андреев, “Диети за спортисти” на Антон Карадимитров, ”Сезонни диети”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!