≡ Menu

Детска стая

Мечтаната момичешка спалня. Има си всичко най-необходимо за една малка госпожица. Не се виждат на снимката гримовете и лаковете за нокти “Манхатън”. Но, сигурно е, че те ще бъдат там някъде в чекмеджето на скрина с голямото огледало. То е малко по-голямо от нужното за действително оглеждане, но нашите конструктори са подбрали размера, който ще удовлетвори и най-големия момичешки каприз. Освен това не би трябвало да се очаква в близките 10 – 15 години огледалният слой да помътнее или просто да се подгъне. Такива качествени огледала би трябвало да надживеят Вашите принцеси!

Детска стая

Детска стая

Леглото е практично и комбинирано с ракла и рафтове. Едва ли се досещате за смисълът от такава топология на елементите в стаята. Причината е по-скоро теоретична, отколкото практична. Раклата и рафтовете играят важна роля относно термоизолацията на леглото съотнесено към стената на стаята, която е външна за жилището.

Разположението на бюрото с надстройка и скринът с голямото огледало не са случайни. Нашите дизайнери винаги могат да обяснят причината, поради която трябва да се разположи определен компонент от обзавеждането на определено място. В случая става въпрос за светлината, която трябва да идва отляво. Научната обосновка е, че 85 – 90% от хората пишат и си служат основно с дясната ръка. Следователно, светлината трябва да пада от отсрещната лява страна.

В гардероба няма нищо особено. Стабилни врати с по 3 панти (настоявайте за 4 броя), лост за закачалки, два или повече рафта за други дрехи, подходящи дръжки, висок клиренс (това е разстоянието между най-ниската точка на дъното на гардероба и земята), който отговорните домакини лесно ще разпознаят като голямото предимство да е възможно лесното почистване на пространството под гардероба.

Всичко това е изработено с любов. Познавам хората, които творят тази продукция. Те влагат своята слънчева енергия във всеки един елемент. И не на последно място трябва да споменем за типовата спецификация на спалнята. Изградена е от ЛПДЧ (ламинирани плоскости от дървесни частици), фазер за гърбовете, минификсове, дибли, евровинтове за релсите на чекмеджетата, пирони, винтове, ПВЦ стъпки, качествени и здрави релси за чекмеджетата, LED осветление за видимост в дълбочината на всички мебели.

За да бъде светлина!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!