≡ Menu

Детайлите при обувките тази пролет – връзки и каишки

Тенденциите за обувките пролет 2017. Тази пролет едни от най-цветните и новаторски детайли при обувките са връзките и каишките. Те придават завършеност на всеки дизайни, а и са доста удобни, тъй като държат сандалите или всеки вид обувка, здраво закрепени за крака Ви; така че колкото и високи да са токчетата, които носите каишките или връзките няма да позволят обувката да се разхлаби и да създаде опастност за изкълчване на глезена Ви.

Пролет 2017 ни посреща седно ново изобретение при връзките – силиконови връзки, които нямат нужда от завързване; те се закопчават и са подходящи както за малки деца, така и за възрастни хора. Този тип връзки се използват най-вече при спортните дизайни обувки и един размер пасва на всички номера – връзките се предлагат в разллични цветове, като по-смелите могат да смесят няколко цвята върху един чифт обувки. Тези силиконови връзки лесно могат да се сложат на всеки тип спортна обувка и така няма нужда да стоите наведени и да връзвате връзки, просто пъхате крака си в обувката и тя веднага се закрепя здраво за него, без да има обасност връзките да се откопчеят.

Модата сред обикновените връзки е главно в цвета им;пролет 2017 ни изненадва с връзки в цвета на дъгата, които се използват за обувки в един цвят и то по-пастелен, а неоновите връзки са отново на модата и привличат младите с това, че светят в барове и дискотеки и допринасят за забавлението им.

Изключително модерни за пролет 2017 са каишките и връзките около глезена на обувките с токчета или на платформа. Връзките по-често се срещат при ниските сандали, понеже помагат кракът да бъде обхванат добре и лесно да се върви; а каишките около глезена са най-вече за сандалите със стилето ток. При по официалните обувки и сандали каишките и тази пролет са изработени от материала на самата обувка – главно кожа – и са в същия цвят. Докато връзките може да са в различен цвят от този на самия сандал или обувка.

Накрая, но не на последно място докато пазарувате в магазина е важно да подберете обувките с каишки или връзки, които най-добре пасват на крака Ви и с които ще ви е лесно да вървите, тъй като лятото и пролетта са сезоните, когато се разхождаме най-много и трябва да предпазите краката си от рани или пришки причинени от неудобни или недобре подбрани обувки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!