≡ Menu

Дамските обувки са моята слабост от детството

Още докато бях малко момиче, много обичах да се накипрям с на мама обувките. Независимо че тогава нямаше такова голямо изобилие по магазините, моята майка все намираше начини и си купуваше най-модерните дамски обувки за времето си. Имаше доста приятелки по складовете и като цяло в търговската мрежа, с две думи беше връзкарка. В късния следобед, след като се приберяхме с мама от детската градина, с нетърпение очаквах да влезем в къщи и да и да се намъкна в обувките и. Тропках си по паркета в стаите, и с две думи родителите ми сияеха от щастие и се радваха на своята малка госпожица.

След годинки израстнах, а времената постепенно взеха да се променят значително. Спомням си че вече бях станала 13 годишна, когато мама ми купи обувки на токче, което естествено не беше толкова високо. Толкова им се зарадвах, че от вълнение на можах да заспя през цялата нощ. Бяха едни такива в червен цвят, с тънка каишка около глезена ми. От този момент, разбрах че започвам да ставам мадама, защото момчетата започнаха да се заглеждат по мен. Малко бяха момичетата тогава, които имаха такова моделче обувки, и доста ми завиждаха за това. А аз не им казвах от къде са ми ги купили, и само на двете си най-верни приятелки давах да пробват обувките ми.

Така, след доста години вече съм зряла жена с добро работно място, което изисква да бъда модерно обута и облечена. Официалното ми облекло изисква да обувам дамската обувка в официален стил. Офиса в който се подвизавам е доста голям и топъл, и съответно ми се налага да ходя с такива модели през зимата, а и всичките ми колежки ходят така, дори и колегите. Работим доста до късно, и често ни се налага да пазаруваме от електронните магазини, в които има всякакви обувки за всеки сезон. Честичко си поръчваме от сайт, където моделите са разкошни, отговарят на всичките ни изисквания, а доставката е експресна, идват още на следващия ден. Дори и в повечето от случаите, се комбинираме с колегите и колежките, правим заявка за 5-6 чифта обувки, и не заплащаме за доставка, а съответно ни правят намаление като редовни клиенти.

От този магазин купуваме не само обувките си, но и ботушите, сандалите, чехлите и джапанките си за лятото, както и ботите и маратонките си за спортуване или за разходки през почивните ни дни. До този момент, винаги сме си оставали доволни, и никога не сме били подведени. Дори и да не сме уцелили номерата ни ги заменят възможно най-бързо. Защо да не се възползвате и вие?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!