≡ Menu

Дамската пола от близо

Дамската пола ли? Тя, от една страна, ни дава сходно усещане за женственост, като това, което откриваме в красивата рокля, а от друга – ни позволява да експериментираме, комбинираме, заменяме, да преоткриваме, да създаваме … Всяка една пола има своя концепция, своя красота, стои по различен начин и е подходяща за различни фигури. Откриването на нашите модели винаги можем да превърнем в неочаквано приключение и забавление, стига да попаднем на подходящото място за успешен шопинг.  Ето и някой важни подробности, с които трябва да се съобразим когато си избираме съвършената пола:

пола с висока талия

пола с висока талия

Едно от най – важните неща, които трябва да вземем под внимание при избора, е формата на бедрата. Ако фигурата ни се отличава с по – широк ханш и по – големи  бедра би трябвало да избягваме обемистите модели, които допълнителни биха увеличили визуално обиколката на ханша. В този случай ще заложим на дамските поли с висока талия и в по – тъмни нюанси, за да създадем по – издължена визуална представа за себе си. В случай, че бедрата ви са по – малки, препоръчително е да се избере пола, която визуално да уголемява тази част от женското тяло. Полите, тип „балон”, както и тези дамски поли, направени от нагънати и набръчкани материи, както и по-светлите тонове на дрехите, ще създадат една по – симетрична представа за силуета.

пола с пайети

пола с пайети

И все пак дамските поли представляват едно доста широко поле за експерименти с визията да нежната половинка на човечеството. Могат да се носят в официални моменти, в ежедневието, вкъщи дори, стига да са съчетани по подходящ начин. Разкроените надолу поли, падащи свободно, са подходящи отново за дами, чиято проблемна зона е ханша. Високата талия оптически издължава краката, ниската – торса.

пола

пола

Дамите с широк ханш спокойно могат да се радват на т.нар. пола тип „лале” – прилепнала по бедрата, разкроена силно надолу от колената, а ако прибавим и красив шлейф отзад сме готови за разходка пред обективите и прожекторите на червения килим. Тези от нас с по – пищни форми, обаче, ще трябва да забравят за блестящите пайети по себе си и полата. Тях можем да видим по партита върху по – слабите фигури. Изцяло правата, прилепнала по краката кройка, можем да вмъкнем както в ежедневните моменти, така и за вечерния коктейл, защото тя придава усещане за женственост във всяка една разновидност на материите и цветовете си, особено в комбинация с дължина до коляното.

дамски поли

дамски поли

По – ниските дами обаче трябва да внимават със средната дължина, за да не създадат една още по – умалена своя визуална представа. и все пак всякакви ансамбли са позволени, стига да харесвате това, което ви се усмихва отсреща в огледалото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!