≡ Menu

Дамите предпочитат таблети 7 инча

Още със самото си излизане на пазара, таблетите предизвикаха небивал интерес, тъй като се оказа, че светът е готов да приеме напълно на сериозно едно такова мобилно устройство. Изведнъж сякаш лаптопите, които само малко преди това бяха хит, сега започнаха да страдат от липса на интерес от страна на потребителите.

Световните производители на таблети започнаха яростна надпревара кой да извади на пазара таблет с по-добри характеристики и буквално за една – години цените на таблетите паднаха драстично и днес всеки, който все още не си е закупил такова мобилно устройство, може да го направи много лесно и изгодно.

Ако и вие търсите да закупите ново устройство, днес е достатъчно да влезете, в който и да е магазин, и да се сдобиете с чисто ново и много изгодно мобилно устройство.

Какво е добре да знаете обаче, преди да направите вашата покупка?
Най-важното нещо, за което трябва да вземете решение е колко инча да е екранът на таблета. Обикновено размерите, на които се предлагат таблети Azpen са 7, 7.7, 8.9, 10,1 инча.
Ако купувате таблет за дама е добре да знаете, че по-голяма част от жените предпочитат таблети 7 инча, тъй като те са им не само по-удобни за работа, но могат да ги носят лесно в дамската си чанта.
Мъжете по-често предпочитат таблети с по-голям размер на екрана като 8.9 или 10.1 инча.
Различните размери на екрана имат както своите предимства, така и своите недостатъци. Както споменахме предимството на таблети 7 инча е, че са малки, компактнти и могат да се съберат лесно в дамска чанта. Недостатъкът им е, че малкият екран не е много удобен за гледане.

Обратно, с таблети Azpen с по-голям размер на екрана се работи и гледа по-лесно и удобно, но за сметка на това те са по-големи и по-неудобни за носене.
Другото, за което трябва да помислите е къде ще ползвате таблета. Ако искате да имате непрекъсната връзка в интернет, то тогава задължително трябва да се насочите към избор на таблет с вграден 3G.
Издръжливост на батерията – това е следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание при покупка на таблети 7 инча. За да сте спокойни, че ще имате таблет, който ще работи дълго време на батерия, поискайте информация от служителите на магазина, които ще ви обяснят в детайли колко часа издържа батерията на таблета, на който сте се спрели.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!