≡ Menu

Гранитогресни плочки, които имат мраморен ефект

За класическия вид на една сграда, неизменно допринасят плочките от гранитогрес, които имат мраморен ефект. За да се получи именно този ефект при плочките, производителите на гранитогрес използват възпроизвеждане по подобие на каменните кариери. Оказва се, че този подход е успешен както естетически, така и като интересна алтернатива, защото наистина много се доближава до естествения вид на съответната настилка. Гранитогресните плочки с мраморен ефект, които се предлагат на пазара, наистина имат една много широка цветова гама. Това, което ги отличава е уникалният им вид, който съвсем се доближава до вида на естествения камък. Когато се произвеждат такива мраморни плочки гранитогрес, формите и повърхностите, които се създават са уникални и единствени, точно както в природата, и не се повтарят, никога не са едни и същи.

В зависимост от начина, по който се обработва повърхността на мраморните плочи от гранитогрес, те биват и различни видове – напълно полиран, сатен или полиран. Когато тези плочки са полирани, то това определено засилва натуралния му ефект, и в същото време тази яркост е доста по-висока от яркостта на един традиционен гранит или мрамор.

Този вид гранитогрес, с мраморен ефект, притежава наистина високо качество, конкурентна цена и редица предимства, които го правят предпочитан пред традиционния мрамор – като например неговото по-ниско тегло, по-малки разходи по транспорта, по-голяма устойчивост и здравина по отношение на температурните промени. Други негови важни предимства са ниската степен на попиване на вода, както и голямата устойчивост която има на износване.

Плочките от гранитогрес с мраморен ефект са подходящи както за подови настилки вътре в помещението, така и за такива навън. Също така няма значение за какъв вид помещение ще се използва – оказва се, че е подходящ за всички. Цветовите вариации в които се предлага позволяват перфектно да се съчетае с каквито и да е мебели в дома ви, както и предлага многобройни дизайнерски решения.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!