≡ Menu

Гери-Никол се вози в кола за 300 бона! От кого е подаръка?

Непълнолетната поп изпълнителка е роден с късмет и талант. Израснала в семейство с високи възможности и пробива си в „X-factor”, спомага на България да се запознае с таланта на дивата, а тати може да плаща за клипове. Криско позна златната ябълка още пръшасала и приюти още заблуденото гълъбче под крилото си. Сега изпълнителката на „Момиче като мен” се радва на многото си фенове и е главна звезда по различните таблоиди заради провокативния си имидж.

Возилото е придружено с личен шофьор

Непълнолетието на певица не и позволява да е шофьор, а и защо да се чуди кой знак какво означава, като може да си позволи това да е проблем за друг? До сега младата поп икона се возеше в различни коли от семейния паркинг, но глезаната на тати е решила, че е време да има собственост и с мили очички си изпросва забележителна „Панамера” спортен модел да допълни семейния паркинг. За тази „скромна” кола, майка и и баща и броят „скромна” сума от 300 000 лева. Спортния звяр превозва Гери-Никол на турнета, участия и от време на време до варненското училище.

Ламти за пари

Изпълнителката на „ела и си вземи” е решила, че върне част от сумата на родителите си и екстремно вдига хонорара си от 5 на 6 хиляди лева. Този план за бързо забогатяване обаче не протича по плановете на провокативното девойче, защото участията и намаляват все повече. Много от собствениците на нощни заведения, предпочитат да наемат някоя чалга изпълнителка да раздруса гостите им за половината сума. „ С две песни на кръст, едночасово представяне го изпълва с песни на Бейонсе, Ники Минаж и други, а хонорара и двойно над конкуренцията. Вече започва да доскучава на публиката, няма нови хитове – няма смисъл да пъхаме толкова пари в джоба и.” – твърди собственик на заведение.

Завидно за годините и богатство

За разлика от колегите си, тя не се отчита на продуценти и други и прибира цялата сума от участията си. Криско получава плащания за текстове, аранжимент, клипове и студио, но не и за участията и, и така певицата е успяла да натрупа крупна сума в банковата си сметка. Тя ги печели видимо честно и за възрастта си постигна голям успех, но в музиката и модата, фразата „всяко чудо за 3 дни” е доста добро описание. Може би се самозабравя или вдигането на хонорара и е нова тактика за успех на Криско все още не знаем, но пожелаваме на изпълнителката провокативното и представяне да не омръзне бързо на феновете и да не чува „Коя е Гери-Никол?” още много години. Ако не сте слушали музиката на Гери-Никол може да я потърсите онлайн.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!