≡ Menu

Възможности за търговия с онлайн магазин

Една от последните тенденции сред търговците на стоки и услуги е конкурирането в онлайн средата. На практика, това означава пренасянето на бизнеса в онлайн магазин. Но повечето хора, които се занимават с някаква форма на бизнес си задават въпроса какви са плюсовете от създаването на онлайн магазин? Ето и някои отговори на често задавани въпроси, любезно предоставени от една от известните платформи за онлайн магазин.

  1. Спестяване на средства – може би, това е най-важното! Повечето търговци правят грешката да отидат при фирма за уеб дизайн и да инвестират сума между 1000 и 10000 лева в уеб разработка. Това е печеливша стратегия единствено ако сте утвърдено име на пазара, хората ви познават и можете да си позволите подобна инвестиция. Ако сте малък интернет търговец или прохождащ бизнес, не рискувайте с подобна стъпка. Вместо да дадете 10000 лева за уеб сайт, можете да направите рекламата с този бюджет.
  2. Улеснена за използване платформа – дори и хората без технически умения могат да отворят онлайн магазин в рамките на 5 минути. Стъпките са:

– избор на име;

– избор на имейл;

– избор на пакет;

– телефон за връзка;

– потвърждение;

– готов магазин.

  1. Безплатен тестов период – една страхотна опция. За да решите дали ще използвате подобно SaaS решение за своя онлайн магазин, можете първо да изпробвате как работи системата. При това – да продавате реално и да генерирате средства. След 14 дневния тестов период, ако услугата ви е харесала, можете да продължите използването й.
  2. Дизайнерски шаблони – не всеки е роден артист или дизайнер. Ето защо, платформата предлага уникални шаблони за електронния магазин. С няколко клика на мишката можете да промените начина, по който магазина ви изглежда. Ако ви доскучае дизайна – просто го сменете отново! А сега се замислете… Колко ще струва редизайн на съществуващия ви уеб сайт? Може би, почти колкото нов такъв?
  3. Стабилен и бърз хостинг – отново опираме до техническата част. Впрочем, нещо което обикновените търговци не искат да знаят. Е, за това готовите e-commerce платформи предлагат решения от типа “всичко в едно”.
  4. Ниски такси. Говорихме вече за цени, нали? А ето и реалната цена на пакетите:

– 25лв / месец – могат да се качват до 50 продукта;

– 49лв / месец – могат да се качват до 500 продукта;

– 79лв / месец – неограничено количество продукти.

Какво по-убедително от това? Ето, че вече всеки може бързо, лесно и удобно да създаде интернет магазин. Сам.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!